Erdoğan'dan İstanbul Talimatı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'dan parti kurmaylarına son dakika İstanbul talimatı.

Erdoğan'dan İstanbul Talimatı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'dan İstanbul açıklaması.

Önceki gün Dolmabahçe 'de bulunan ofisinde seçim toplantısı yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , parti kurmayları ve bazı bakanları da toplantıya çağırdı. Düzenlenen bu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan, yeniden oy sayımının yapıldığı sandıklarda aksaklıkların olmaması ve titiz davranılması yönünde talimat verdi.

Dolmabahçe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Çalışma Ofisinde düzenlenen toplantıya İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, Genel Başkan Yardımcıları Nurettin Canikli ve Mahir Ünal ile AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ile bazı bakanlar katıldı.

TALİMAT VERDİ

Dolmabahçe 'de düzenlenen bu toplantının gündemi , seçim sounçları oldu. Seçim sounçlarının değerlendirildiği toplantıda en çok konuşulan konu ise itiraz sonrası oy sayımının yapıldığı sandıklar oldu. 

 Toplantıda, milletvekilleri ve Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleri, itirazların yapıldığı ilçe seçim kurullarında tekrar görevlendirildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın toplantıda sandıklarda devam eden sayımlarla ilgili titiz davranılmasını isteyerek şu ifadeleri kullandığı öğrenildi.

"Süreç henüz bitmedi. İşi sıkı tutun. İyi organize olun. Eksik ve aksaklıkların olmamasına dikkat edin. Tek bir oy bile çok önemli"

Toplantıda bugüne kadar yapılan sayımların sonuçları da Cumhurbaşkanı ve parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sunuldu.

Kamubulteni.com  | Ankara