Ekrem İmamoğlu'ndan Flaş Erdoğan ve Yıldırım Açıklaması

Cuma Namazı çıkışı konuşan Ekrem İmamoğlu, Binali Yıldırım 'ın ve Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın sözlerine cevap verdi.

Ekrem İmamoğlu'ndan Flaş Erdoğan ve Yıldırım Açıklaması

Ekrem İmamoğlu Cuma namazı çıkışı açıklamalarda bulunuyor.

İşte İmamoğlu 'nun açıklaması:

"Ramazan ayındayız. İlk Cuma'dayız. Güzel insanlarla Ramazan ayımız mübarek olsun. "

BİNALİ YILDIRIM 'IN AÇIKLAMASI

Binali Yıldırım önceki gün asıl mağdur benim denmişti. Bu soru üzerine Ekrem İmamoğlu şu ifadeleri kullandı:

"Binali Yıldırım söylediğine kendisi bile inanmıyordur. Bir daha gördüğünüzde sorun kendisi bile inanmıyordur bu söylediğine. Binali Yıldırım eğer mağdur olduysa aday olduğu için mağdur olmuştur"

ERDOĞAN 'IN AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan ise Ekrem İmamoğlu hakkında "Bu şahsın asıl başarısı, nereye gideceği belli olmayan veri kopyalamadır." demişti. Erdoğan TC ibaresinin belediye tabelasına eklemenin de riyakarlık olaak eleştirmişti. 

İmamoğlu bu sözlere şu şekilde cevap verdi:

"Riyakarlık demişken, büyük günahlar vardır, yalan söylemek gibi, emek hıursızlığı gibi, çalmak gibi, şirk atmak gibi hele hele iftira atmak gibi. Allah iftira edenlerden korusun herkesi. Bu kadar söyleyeceğim. TC hakkındaki hassasiyetimizi , her yerde ifade etmemizi, her yerde söylememizi herkes biliyor. Tekrar söylüyorum iftira atmasınlar mübarek Ramazan ayında.

Bir başka husus, hazır bu konuya gelmişken, bu konularla uğraşıp toplumu meşgul etmesinler. 6 Mayıs 'ta bir karar verdiler. Siyasi bir karardı. Big algı yarattılar. 123 sandıkta görev yapanların kamu görevli olmaması ve bu yoldan çıkarak soruşturma açacaklarını , başkanlarına hakimlerine müdürlerine soruşturma açacaklarını söylediler. 4 gün geçti bir soruşturma yapıldı mı? İnsanlar ifadelere çağrıldı mı? İfadelerde ne söylediler? O 123 sandık nerede? 

Gerçek mağdurlar 16 milyon insandır. İşsizlik artarak devam ediyor. İnsanlar mübarek Ramazan ayında evlerine yemek götüremiyor. Böyle bir ortamda insanları yerel seçimlerle meşgul etmek yazıktır.