CHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatında Kavga: Yaralılar Var

Son dakika: CHP İstanbul Eyüpsultan İlçe Teşkilatı binasına saldırı. İlçe teşkilatına gelen bir grup ile bölgedekiler tartıştı ve kavga etti.

CHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatında Kavga: Yaralılar Var

Son dakika haberi: CHP İlçe Teşkilatına saldırı.

Edinilen son dakika blgilerine göre, CHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatı binasına bir grup geldi ve kavga çıkardı. Çıkan kavga sonucu 3 kişi yaralandı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, olayla ilgili yaptığı açıklamada, "Bu akşam ilçe binamıza bir saldırı oldu. Silah kullanıldığı yönünde en azından bende bir bilgi yok. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler" ifadelerini kullandı.

YARALILARIN DURUMU İYİ

Edinilen son bilgilere göre, bugün akşam saatlerinde CHP Eyüpsultan İlçe Teşkilatı binasında meydana gelen olayda, ilçe binasına gelen bir grup, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı CHP Eyüpsultan İlçe Başkanı Sinan Akçiçek 'in de aralarında olduğu CHP'liler ile tartıştı. Tartışma kısa süre içinde kavgaya dönüştü ve çıkan kavgada İlçe Başkanı Sinan Akçiçek, Nuri Telek ve Ali Haydar İskar isimli üç partili yaralandı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

KAFTANCIOĞLU 'NDAN AÇIKLAMA

Olay sonrası bölgeye kısa sürede gelen CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, bölgede hazır bulunan basın mensuplarına yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Bizde durumu anlamaya çalışıyoruz. Güvenlik güçleri durumu netleştirip bize bilgi verdikten sonra anlamış olacağız. Bu akşam ilçe binamıza bir saldırı oldu. Silah kullanıldığı yönünde en azından bende bir bilgi yok. İlçe başkanımız ve yöneticilerimiz kaba kuvvetle darp edilmişler. Şimdi yaralanan yöneticilerimiz ve ilçe başkanımızı hastaneye gönderdik. Hayati tehlikeleri yok. Vücutlarının belirli bölgelerinde yaralanmalar var. Toplam 3 kişi. Silahla yaralanma yok. Yaralılarımız kaba kuvvet darp nedeniyle yaralılar"

1 GÖZALTI VAR

İHA 'nın son dakika olarak geçtiği haberine göre yaşanan olayın ise CHP'nin Eyüpsultan'da gösterdiği belediye başkan adayının diğer bir grup tarafından hoş karşılanmaması nedeniyle çıktığı ileri sürüldü. Olayın faili olduğu iddia edilen şüpheli M.S.A.'nın ise gözaltına alındığı öğrenildi.

Kamubulteni.com  | Ankara