Binali Yıldırım: Bu Seçim Murdar Olmuştur (Murdar Ne Demek?)

Son dakika haberi: Binali Yıldırım, düzenlediği basın toplantısında İstanbul seçimlerinde son durumu değerlendirdi ve flaş ifadeler kullandı.

Binali Yıldırım: Bu Seçim Murdar Olmuştur (Murdar Ne Demek?)

Basın toplantısı düzenleyen Binali Yıldırım'dan flaş seçim açıklaması.

İstanbul seçimleri ile ilgili konuian Yıldırım, seçimler murdar olmuştur dedi.

İşlte Yıldırım 'ın yeni açıklaması:

"Seçmen ağırlığının CHP yönünde değiştirilmesi için planlanmış bir iş. Sahtekarlığın son kullanma tarihi olmaz. Sahtekarlık başta yapılmışsa sonuna kadar devam eder. Tubbi ilaç değil, seçmenin oyunu çalmak bir miada bağlı değildir. Seçimlerin bu hale gelmesini körükleyen rakip adaydır. Bu itiraz süreci her seçimde olmuştur. İki örnek var elimizde Mansur Yavaş soyadı gibi yavaş hareket etmiş, süreçlerin tamamlanmasını beklemiş ve kendisine belediye başkanı olduğuna dair belge verilmiştir. Ben tebrik ediyorum, sorumluluk taşımak bu. Keşke sayın İmamoğlu da bunu yapsaydı. Tribün tribün dolaşacağına sakin sakin oturup benim gibi sonuçları bekleseydi. Bu benim ikinci toplantım."

BU SAHTEKARLIK

Yıldırım, açıklamasının devamında, "1Büyükçekmece olayında deniliyor ki 'Seçmen naklini herkes yapıyor, siz de yaptınız'... Bu sahtekarlık. Kendi iradenizle seçmen nakli yapmıyorsunuz. Bilgisayarın başında belediyeden aldığınız numaratajı kullanarak oturduğunuz yerde bu seçmen girişlerini yapıyorsunuz. Ne kadar hazin bir durum ki MHP İlçe Başkanı evine 6 tane seçmen yazılmış haberi yok. Kepazeliğin geldiği boyutu görüyorsunuz. Bu arkadaş kim? CHP'li, belediyeden nüfusa geçici görevlendirilen biri. Bu iş 1 sene önceden planlanmış.

Sahtekarlığın son kullanma tarihi olmaz. Sahtekarlık başta yapılmışsa sonuna kadar da devam eder. Bu seçimlerin bu hale gelmesini körükleyen rakip adaydır. Yoksa bu itiraz süreçleri her dönemde olmuş ve sükünet içinde değerlendirilip karar bağlanmıştır.

MANSUR YAVAŞ 'A TEBRİK

Mansur Yavaş soyadı gibi yavaş hareket etmiş, bütün süreçlerin tamamlanmasını beklemiş ve kendisine belediye başkanı olduğuna dair belge verilmiş ondan sonra Anıtkabir'e gitmiş ve görevine başlamış. Ben tebrik ediyorum. Sorumluluk taşıma bu.

Keşke Sayın İmamoğlu da bunu yapsaydı. Tribün tribün dolaşacağına sakin oturup benim gibi sonuçları bekleseydi.

Bu benim ikinci toplantım.

MURDAR OLMUŞTUR

Bu seçim başlı başına murdar olmuş bir seçimdir. Murdar etin de kavurması olmaz.''

MURDAR NE DEMEK?

Murdar, islami usülleregöre kesilmemiş hayvan eti demektir.