Almanya'ya İşçi Alımı Yapan OBM'den Başvurular Hakkında Yeni Açıklama-11 Aralık 2018

Almanya 'ya 10 bin işçi alımı yapacak şirketten, başvurular hakkında yeni bir açıklama geldi. Söz konusu açıklama kamubulteni.com 'da.

Almanya'ya İşçi Alımı Yapan OBM'den Başvurular Hakkında Yeni Açıklama-11 Aralık 2018

Almanya 'ya işçi alımı yapacağını duyuran OBM Türkiye 'den yeni açıklama geldi.

Geçtiğimiz ay Almanya 'ya 10 bin işçi alımı yapacağını duyuran OBM Türkiye 'nin resmi sayfasına yüz binlerce kişi akın etmiş ve Almanya 'ya işçi olarak gitmek için başvuru yapmıştı. Yüz binlerce kişinin siteye akın etmesi sonrası OBM'nin internet sitesinde hata yaşandı. Yaşanan hata sonucu siteye girişler artık yapılamadı. 

Şirketin internet sitesi bir iki haftadır kapalı ve Almanya 'ya işçi alımı için başvurular alınamıyordu. Almanya'ya işçi olarak gitmek isteyen vatandaşlar ise sitenin ne zaman tekrar açılacağını, başvuru formuna nasıl ulaşabileceklerini araştırmaya başladı. Kamubulteni.com olarak gelişmeleri anbean takipçilerimize aktardır. 

OBM Türkiye 'den başvurular hakkında yeni bir açıklama geldi. Bugün yapılan açıklamada internet sitesinin yoğun başvurular nedeniyle verdiği hatayı düzeltme işinin devam ettiği, teknik sorunların giderilmesinin ardından başvuru formunun yeniden erişime açılacağına yer verildi. OBM internet sitesinden yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"Çok Yakında Sizlerleyiz

Sitemize göstermiş olduğunuz yoğun talep sebebi ile taleplerinizi karşılamak üzere sizler için altyapımızı yeniliyoruz. Anlayışınız için teşekkür ederiz."

BAŞVURU FORMUNA NASIL ULAŞABİLİRİM?

OBM Almanya işçi alımı başvuru formu, şirketin yukarıdaki resimde görülen resmi sitesindedir. Teknik sorunlar gideirldiğinde başvuru formu erişime açılacak. Almanya'ya işçi alımı başvuru formu açılır açılmaz bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android  için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN