Açıklama Bugün Geldi: OBM Vasıflı Vasıfsız 10 Bin Yeni İşçi Alacak-2-3 Bin Euro Maaş

OBM Türkiye'den son dakika açıklaması geldi. Almanya 'ya 10 bin yeni vasıflı-vasıfsız işçi alımı ile ilgili gelen açıklama ve işçi alımına ilişkin son bilgiler haberimizde.

Açıklama Bugün Geldi: OBM Vasıflı Vasıfsız 10 Bin Yeni İşçi Alacak-2-3 Bin Euro Maaş

OBM Türkiye 'den yeni açıklamalar geldi.

Almanya 'ya 10 bin işçi alımı ile ilgili OBM Türkiye şirketinden son dakika açıklamaları geldi. Yapılan açıklamada 10 bin işçi alımı ile alınacak personellerin görev tanımları ve diğer detaylarına yer verildi. 

OBM Youtube adresi üzerinden yapılan son dakika paylaşımlarında, Mühendis, Hemşire ve Havaalanı personelleri kadrolarına başvuru yapacak adaylar için detaylara yer verildi. Açıklamalar şu şekilde;

HAVAALANI PERSONELİ

HEMŞİRE

MÜHENDİS

BAŞVURULAR YENİDEN BAŞLAYACAK

OBM tarafından yapılan açıklamada , 10 bin işçi alımı için yeniden başvuruların alınacağına yer verildi. 2018 yılında yapılan başvuruların değerlendirildiği ve iş görüşmelerinin yapılacağı belirtilirken , alınacak adayların 2 kişilik odalarda kalacağı ve çalışacağı yere servisin olduğuna yer verildi.

BAŞVURULAR BAŞLAYACAK

OBM internet sayfasna baktığımızda henüz başvuruların başlamadığı görülmekte. Bu açıklama önceki gün gece saatlerinde geldi. Açıklama sonrası önümüzdeki hafta OBM Türkiye personel alımı başvurularının başlaması bekleniyor. 

BAŞVURULAR BAŞLADIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN