76 İlde Dev Operasyon Başladı: 1112 Gözaltı (Operasyon Kimlere Yapıldı?)

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, geçtiğimiz gün dev FETÖ operasyonunun açıklamasını yapmıştı. Açıklama sonrası harekete geçildi ve 76 İlde dev operasyon başladı.

76 İlde Dev Operasyon Başladı: 1112 Gözaltı (Operasyon Kimlere Yapıldı?)

Son dakika haberi: Ankara merkezli dev FETÖ oıperasyonu başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre başkent merkezli 76 ilde FETÖ operasyonu başlatıldı

Başlatılan operasyonda Bin 112 kişi hakkında gözaltı kararı alındı. Gözaltı kararının ardından harekete geçen polis ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonlar düzenlemeye başladı. 

Süleyman Soylu açıklamasında şu ifadeleri kullanmıştı:

"FETÖ'ye yönelik bir büyük operasyon daha hazırlıyoruz. Akıllarını başlarından almazsak namerdiz. Bu memlekete sahip çıkacak evlatları var. Bir büyük operasyon daha hazırlıyoruz. Onların yaptıkları hileleri şeytanlar yapmaz. Öyle hileler ortaya koymuşlar, bu milletin evlatlarını öyle istismar etmişler. Bazıları acıyorlar. Ben de acıyanlara acıyorum. Bir sapığın peşine takılıp gitmek hele bütün bu anlayışı gördükten sonra hala orada ısrar etmek bu suçun ortağı olmaktan başka bir şey değildir. Gereğini yerine getireceğiz, bunları kazıyıp bitireceğiz bu ülkeden, kim ne yaparsa yapsın."

KOMİSER YARDIMCILIĞI SINAVI

Edinilen son dakika bilgilerine göre, 2010 'daki komiser yardımcılığına geçiş sınavına yönelik FETÖ soruşturmasında 76 ilde 1112 şüpheli hakkında gözaltı kararı verildi.

Kamubulteni.com  | Ankara