2019 Ocak İlave Tediye Ödemesi Kaç TL? Tediyeler Ne Zaman Verilecek?

2019 Ocak ilave tediye ödemeleri için geri sayım devam ediyor. Peki tediye ödemeleri ne zaman yapılacak? Kamu işçileri ile kadroya geçen taşeron işçilere tediye ödemeleri ne zaman yapılacak? İşçilere verilecek ilave tediye miktarı ne kadar? İşte detaylar.

2019 Ocak İlave Tediye Ödemesi Kaç TL? Tediyeler Ne Zaman Verilecek?

Kamu işçileri ile kadroya geçen taşeron işçilere ilave tediye için ne bekleniyor?

Kamuya geçen taşeron işçiler ile kamu işçilerine 2019 yılında ilave tediye ödemeleri yapılacak. İlave tediye ödemeleri için geri sayım devam ederken , tarihin henüz belirlenmemesi işçileri tedirgin etmeye başladı. 

Daha önce yapılan açıklamada ilave tediye ödemesinin Ocak 2019 'da yapılacağına yer verildi. Ocak ayının yarısı sona erdi ama hala tediye ödemeleri ile ilgili bir karar yayımlanmadı ve ödemeler hala yapılmadı.

ÖDEME TARİHLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

İlave tediye ödemeleri için Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin yayımlanması bekleniyor. 2018 yılında yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararnamesinde ilave tediye ödemeleri tarihlerine yer verilmişti. 

Geçtiğimiz yıl yayımlanan karar şu şekildeydi:

Bu yıl da yine Cumhurbaşkanlığı kararnamesei ile tediye ödeme tarihlerinin açıklanması bekleniyor.

İLAVE TEDİYE 824,08 TL

Yeni belirlenen asgari ücret rakamlarına göre asgari ücret artışı + yüzde 4 zam verilen bir işçinin Ocak ayına alacağı 13 günlük ilave tediye ödemesi 824,08 TL oluyor.

TOPLAM İKRAMİYE 1.141,03 TL

Bakanlığın yayınladığı yazıya göre kadroya geçen işçiler için bu ay yapılacak toplam ikramiye miktarı 824,08 TL ilave tediye ve 316,95 TL toplu sözleşme ikramiyesi olmak üzere toplamda 1.141,03 TL oluyor.

Önceki yıllarda ilave tediyelerin ödendiği tarihler şu şekilde;

Açıklama geldiğinde ve ilave tediye ödeme tarihi belli olduğunda bildirimle haberdar olmak için aşağıdaki linklerden kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

ÖZEL HABER.