2018 Lise KPSS'den 70-71-72-73-74 Puan Alanların Başvuracağı Memur Alımları

Lise KPSS'den 70 ile 74 arası puan alan adaylar hangi memur alımlarına başvuru yapabileceklerini araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu adayların başvuru yapabileceği alımları, beklenen ilanlara haberimizde yer verdik.

2018 Lise KPSS'den 70-71-72-73-74 Puan Alanların Başvuracağı Memur Alımları

70-71-72-73-74 KPSS ile Hangi Memur Alımlarına Başvuru Yapılabilir?

Lise KPSS sonuçlarının açıklanması ile birlikte kamu personeli adayları, 70-74 KPSS puanı ile başvuru yapabilecekleri memur alımlarını araştırmaya başladı.

Memur alımlarını takip etmek isteyen, 70-74 KPSS ile memur alımlarından haberdar olmak, hangi kurumların bu puanlarla memur alımı yaptığını öğrenmek isteyen adaylar internet üzerinden araştırmalara başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak 70-74 KPSS ile hangi kurumların hangi kadrolara memur alımı yaptığına haberimizde yer verdik.

2020 ‘YE KADAR BU PUAN GEÇERLİ OLACAK

2018 lise KPSS puanı 2020 yılında yapılacak KPSS’ye kadar geçerli olacak. 2020 ‘deki sınavın sonucu açıklandığında 2018 KPSS puanı geçersiz olacak. 2 yıllık süre içinde bu puanınızla memur alımlarına başvuru yapabilirsiniz.

ALIM YAPAN KURUMLAR VE MEMUR KADROLARI

KPSS’den 70 ile 74 arasında puan alan adaylar birçok memur alımına başvuru yapabilmektedir. Özellikle adaylar Adalet Bakanlığı ‘nın icra ile zabıt katibi alımlarına başvuru yapabilir. CTE’nin İnfaz Koruma Memuru alımlarına da başvuru yapabilecek adaylar yine bu kurumların şoför, hizmetli, destek personeli, mübaşir gibi alımlarına da başvuru yapabilir.

Bunların yanı sıra adaylar, İŞKUR’da yayımlanan polisevi, öğretmenevi ile işçi alımlarına başvuru yapabildikleri gibi, TCDD, MTA, DSİ, Belediyeler, Üniversiteler, Bakanlıklar, Milli Savunma Bakanlığı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil güvenlik Komutanlığı, Eti, TTK gibi kurumlar memur, işçi, zabıta, şoför, hizmetli, veri hazırlama ve kontrol işletmeni gibi kadrolara 70-74 KPSS ile memur alımı yapmaktadır.

İLANLAR BU SAYFADA OLACAK

Bu kurumlar 70-74 KPSS ile en az lise mezunu adaylar arasından memur, işçi, personel alımları yapmaktadır. Bu alımların ilanları yayımlandığı anda Kamubulteni.com ‘da olacak. İlanlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

BAŞVURUSU DEVAM EDEN MEMUR ALIMLARI İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER