11 Kasım Hadi İpucu Sorusu: Alışverişin Güvenli Olduğu İnternet Sitelerinde Hangi Simge Bulunur?

Hadi 'nin 11 Kasım ikinci yarışmasının ipucu sorusu yayımlandı. Yayımlanan ipucu sorusunda internet üzerinden yapılan alışverişlerde, sitenin güvenli olduğunu gösteren simgenin ne olduğu soruldu.

11 Kasım Hadi İpucu Sorusu: Alışverişin Güvenli Olduğu İnternet Sitelerinde Hangi Simge Bulunur?

Son dönemlerin en çok beğenilen uygulaması Hadi, her gün on binlerce lira para ödülü dağıtmaya devam ediyor.

Her gün 20,30 ‘da ve buna ek olarak hafta içi 12,30 ‘da da akıllı telefonlardan oynanabilen yarışma programı Hadi ‘de bugün büyük ödül günü. 11 Kasım günü N11 .com ‘un sponsorluğunda Hadi toplamda 111 bin TL ‘lik para ödülü dağıtıyor.

Merve Toy ile Müge Boz ‘un sempatik sunumu ile yapılan Hadi Yarışmasında 11 Kasım günün ikinci yarışmasının ipucu sorusu belli oldu. İpucu sorusu, 20.30 ‘daki yarışmada  çıkacak. Soruda alışverişin güvenli olduğu internet sitelerinde, site adresinin yazdığı yerde hangi simge olduğu sorusu soruldu. Peki güvenli alış veriş için istelerde ne simge bulunur?

Günün ilk yarışması saatler 11.11 ‘i gösterdiğinde başladı ve 55 bin 500 TL’lik ikramiye dağıtıldı. 12 sorunun yönlendirildiği yarışmada 30 bine yakın kişi 12 de 12 yaptı ve 55 bin 500 TL olan büyük ikramiyeyi aralarında eşit olarak bölüştürdü.

İlk yarışmanın sona ermesinin ardından gözler, saat 20.30 ‘da oynanacak olan ikinci yarışmaya çevrildi. Akşam oynanacak ve 500 binden fazla kişinin katılımı ile gerçekleşmesi beklenen yarışmada tüm soruları bilenlere 55 bin 500 TL ikramiye verilecek.

Örnek vermek gerekirse 100  kişi 12 ‘de 12 yaparsa kişi başına 555 TL ikramiye düşecek. 1000 kişinin bilmesi durumunda ise kişi başına 55,5 ikramiye verilecek. Hadi, 55 bin 500 TL’lik büyük ödülü ile bu akşam saat 20.30 ‘da yapılacak. Yarışma öncesi merakla beklenen ipucu sorusu da yayımlandı. Hadi ‘nin İnstagram kanalı üzerinden yayımlanan ipucu sorusu aşağıda.

İPUCU SORUSU VE CEVABI

İnstagram kanalında yayımlanan ipucu sorusu şu şekilde;

Hadi bu akşam 20.30’da! 

Ödül n11 katkılarıyla 55.500 TL İnternet üzerinden yapılan alışverişlerde güvenlik çok önemli! Haftanın son ipucu da alışveriş sitelerinden geliyor. Peki sizce alışverişin güvenli olduğu internet sitelerinde, site adresinin yazdığı yerde hangi simge bulunur?

CEVAP: KİLİT (YEŞİL ASMA KİLİT)

Hadi ipucu sorularından haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin ve instagram sayfamızı takip edin.

İnstagram adresimiz için >>> TIKLAYIN

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara