Uzman Erbaş Alımında Adaylara KPSS Şoku !

MSB PERTEM, önceki gün uzman erbaş alımı başvuru sonuçlarını açıkladı. Açıklanan sonuçlarda birçok adayda KPSS şoku yaşandı.

Uzman Erbaş Alımında Adaylara KPSS Şoku !

Uzman erbaş alımında adaylara KPSS şoku.

Kara, Deniz ve Hava Kuvvetleri Komutanlığı uzman erbaş alımı sonuçları ve mülakat tarihleri önceki gün akşam saatlerinde açıklandı.  Kamubulteni.com 'un da anında takipçilerine bildirdiği sonuçlarda birçok aday KPSS şoku ile karşı karşıya kaldı.

Eylül ayında yayımlanan ve 26  Ekim tarihine kadar başvuruları alınan uzman erbaşlık için adaylarda KPSS şartı isteniyordu. Kamubulteni.com olarak biz de bu durumu adaylara aktarmıştık. 

Başvurular devam ederken kaleme aldığımız yazımızda, geçerli KPSS'si olmayan adayların Ekim ayında yapılan ve sonuçları Kasım 'da açıklanan 2018 KPSS ile başvurusnun alınacağını aktarmıştık.

Lise mezunlarından 2016 KPSS puanı olmayan ve 2018 KPSS'ye girmeyen adayların uzman erbaş başvuruları iptal edildi. 

Gerekçe olarak da şu ifadelere yer verildi:

2016 ve 2018 KPSS puanı olmayan adayların uzman erbaş başvurusu  iptal edildi. Bu adaylar önümüzdeki günlerde yapılacak alımlara başvuru yapabilecekler. 

Başvurusu devam eden uzman erbaş alımı için TIKLAYIN

JANDARMA ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ VE KARA KUVVETLERİ UZMAN ERBAŞ-UZMAN ONBAŞI ALIMI DUYURUSU GELDİĞİ ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER