Sahil Güvenlik ve Adli Tıp Personel Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Sahil Güvenlik Komutanlığı ile Adli Tıp Kurumu kamu personeli alımı başvuru sonuçları bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

Sahil Güvenlik ve Adli Tıp Personel Alımı Başvuru Sonuçları Bekleniyor

Sahil Güvenlik ve Adli Tıp Kurumu persoenl alımı sonuçları bekleniyor.

Adli Tıp :Kurumu ile Sahil Güvenlik Komutanlığı geçtiğimiz haftalarda personel alımı için ilan yayınladı. Yayınlanan ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından KPSS puanı ile kamu personeli alımı yapılacğaına yer verildi. 

İlanlara binlerce kişi başvuru yaptı. Başvurusunu yapan adaylar sonuçların açıklanmasını beklemeye başladı.

ADLİ TIP KURUMU

Adli Tıp Kurumu personel alımı kadroları ve alımın yapıldığı şehirler şu şekilde;

 Sözlü sınavlara, merkezi sınavda alınan puanlar esas olmak kaydıyla, en yüksek puandan başlamak üzere Biyolog, Diğer Teknik Hizmetler Personeli (Kimyager), Büro Personeli, Destek Personeli, Teknisyen, Hemşire, Laborant, Sağlık Teknikeri ve Diğer sağlık Personeli (Sağlık Teknisyeni) pozisyonları için ilan edilen pozisyon sayısının 10 katı, İnfaz ve Koruma Memuru pozisyonu için ilan edilen pozisyon sayısının 5 katı kadar aday çağrılacaktır.

SAHİL GÜVENLİK ALIMI

Sahil Güvenlik Komutanlığı lise ve ön lisans mezunu adaylar arasından aşağıdaki kadrolara personel alacak.

Başvuruları uygun görülen adaylar arasından, merkezi sınav notuna göre en yüksek puan alandan başlamak üzere alım yapılacak miktarın 8 katı kadarı aday mülâkat sınavına katılmaya hak kazanacaktır. Mülâkat sınavına çağırılacak aday listeleri www.sg.gov.tr internet adresinde adaylara ilan edilecek ve tebliğ niteliğinde olacaktır. Adaylara ayrıca posta, telefon vb. araçlar ile tebligat yapılmayacaktır.

İLANLARA BAŞVURU YAPANLAR BU ADRESTE

İlana başvuru yapan ve sonuç bekleyen kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için  >> TIKLA KATIL

BAŞVURU SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sonuç açıklama tarihleri henüz belli değil. Sonuç duyurusu gelir gelmez bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN