Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman? Boy-Kilo ve Mülakat Tablosu

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuruları sona erdi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sahil Güvenlik uzman erbaş alımı sınav aşamaları nedir? Hangi sınavlar yapılıyor? Boy kilo ve spor mülakatı tablosu ile diğer detaylar haberimizde.

Sahil Güvenlik Uzman Erbaş Alımı Başvuru Sonuçları Ne Zaman? Boy-Kilo ve Mülakat Tablosu

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak?

Sahil Güvenlik, geçtiğimiz hafta yayımladığı ilanında, en az lise mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapacağını duyurdu. 2018 yılında 3. kez uzman erbaş alımı için ilana çıkan Sahil güvenlik Komutanlığı, başvuruları 27 Eylül saat 14,00 'a kadar aldı. Başvuruların sona ermesi ile birlikte başvuru yapan adaylar, uzman erbaş alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağını, söz konusu alım için seçim aşamalarının ne zaman ve nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak uzman erbaş alımına başvuru yapan adaylar için bu haberimzi kaleme aldık.

UZMAN ERBAŞ ALIMINI BEKLEYENLER KAMUBULTENİ MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİYOR

Kamubulteni.com olarak tüm askeri personel alımları ile polis, memur alımlarını en hızlı ve doğru şekilde takipçilerimiz ile paylaşıyoruz. Siz de mobil uygulamamızı indirin ve ilanlardan bildirim alarak haberdar olun. Uygulamamız Play Store ve App Store'de.

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından yayımlanan uzman erbaş alımı başvuru kılavuzunda başvuru sonuçlarının 12 Ekim 2018 günü açıklanacağına yer verildi. Başvuru sonuçları bu tarihten önce de açıklanabilir. Sonuçlar erken açıklanırsa adaylara kısa mesaj gönderilecek.

SEÇİM AŞAMALARI

Uzman erbaş alımında adaylar sırayla genel kültür ve meslek bilgisi yazılı sınavına, sonra ön sağlık muayenesine, daha sonra fiziki kabiliyet ve değerlendirmesine, uygulamalı meslek bilgisi sınavına, ve mülâkat sınavına alınacak.

BOY KİLO

SPOR

Sahil Güvenlik Komutanlığı uzman erbaş alımı başvuru kılavuzuna gitmek için TIKLAYIN

UZMAN ERBAŞ ALIMI BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALMAK, YENİ UZMAN ERBAŞ VE PÖH-JÖH ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA