PTT KPSS Şartsız Personel Alımı İlan Tarihi Hakkında Açıklama-İşte Başvuru Şartları

PTT 2019 yılı personel alımı hakkında önemli bir açıklama geldi. PTT 'nin yetkili sendikası tarafından yapılan açıklamada önemli ifadelere yer verildi. İşte PTT personel alımı hakkında son bilgiler.

PTT KPSS Şartsız Personel Alımı İlan Tarihi Hakkında Açıklama-İşte Başvuru Şartları

PTT personel alımı yaklaşıyor.

PTT , 2019 yılında farklı kadrolara binlerce kamu personeli alımı yapacak. KPSS şartı olmadan yapılacak personel alımı için bekleyiş devam ederken , adaylar, ilanın ne zaman yayımlanacağını , başvuru şartlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak PTT personel alımı için gelen son bilgileri anlık olarak takipçilerimizle paylaştık ve paylaşmaya devam edeceğiz.

PTT personel alımı ilanından haberiniz olsun istiyorsanız TIKLAYIN

KPSS ŞARTI OLMAYACAK

2017 yılınday paılan PTT personel alımları , Yargıdan dönmüş ve ilanlar iptal edilmişti. İptal kararı sonrası PTT 2018 yılında yeni ilana çıkarak 5 bin personel alımı yapmıştı. Bu alım öncesi bir yönetmelik yayımlanmış ve PTT personel alımında KPSS şartı kaldırılarak yazılı sınav aşaması getirilmişti.

İLAN TARİHİ İÇİN AÇIKLAMA

PTT 'nin yetkili sendikasından gelen son açıklamada ise ' 2019/1 Personel Alımı Yakında '' ifadelerine yer verildi. Yapılan açıklamada 2019 yılı alımları için geri sayımda sona doğru gelindiğine ve ilanın yakında yayımlanacağına yer verildi.

Açıklamada PTT şubelerinde ciddi personel eksiği olduğu, bu eksiklerin PTT 'ye iletildiğine yer verildi. Eksiklerin giderilmesi için çalışmaların hızlandırıldığına yer verildi. 

BAŞVURU ŞARTLARI NE OLACAK?

PTT 'nin değişen yönetmelik sonrası başvuru şartları şu şekilde oldu:

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>> TIKLAYIN

Ptt personel alımı mezuniyet şartı ve alım yapılacak kadrolar için TIKLAYIN