POMEM Sonuçları Açıklanıyor-İşte Spor Mülakatı ve Yeni Polis Alımı Tarihi

23. dönem POMEM 10 bin yeni polis alımı için spor mülakatı duyurusu için geri sayım sona eriyor. Peki spor mülakatı duyurusu ne zaman gelecek? Yeni POMEM duyurusu ne zaman gelecek? İşte tarihler.

POMEM Sonuçları Açıklanıyor-İşte Spor Mülakatı ve Yeni Polis Alımı Tarihi

23. dönem POMEM polis alımı başvuru sonuçları için geri sayım sona eriyor.

Polis Akademisi Başkanlığı Ekim ayının ilk günü 10 bin kadın-erkek polis alımı için ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda lisans ve ön lisans  mezunu adaylar arasından KPSS 60 ve 70 şartına göre polis memuru alımı yapılacağına yer verildi. İlanın yayımlanması ile birlikte on binlerce kişi POMEM'e başvuru yaptı. Başvurular 14 Ekim günü sona erdi Başvuruların sona ermesinin ardından POMEM başvurusu yapan adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını , 23. dönem POMEM mülakatlarının ne zaman yapılacağını, bu POMEM'e başvuru yapamayan adaylar ise yeni POMEM polis alımı duyurusunun ne zaman geleceğini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak POMEM hakkındaki son bilgileri haberimizde derledik.

SONUÇLAR VE MÜLAKAT TARİHLERİ BU HAFTA AÇIKLANACAK

23. dönem POMEM spor mülakatları 5 Kasım günü başlayacak. POMEM'lerde yapılacak spor mülakatı için giriş belgelerinin önümüzdeki hafta Cuma 'ya kadar açıklanması bekleniyor. POMEM sınav giriş yerleri ve belgeleri yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak , sözlü mülakat sürecinden haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını cep telefonunuza ücretsiz indirin.

YENİ POMEM DUYURUSU

23. dönem POMEM'inardından Polis Akademisi 10 bin yeni polis alımı yapacak. Yeni Polis alımının PÖH olarak mı yoksa polis memuru olarak mı yapılacağı bilinmiyor. Ancak açıklama gelir gelmez haberdar edeceğiz. 23. dönem POMEM'ler eğitime başlar başlamaz yeni POMEM duyurusu gelecek. Bu da 2019 Şubat-Mart dönemi demektedir. 

Sizce PÖH mü yoksa polis memuru olarak mı yapılmalı? Yorum ve taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER