Polis Akademisi'nden Son Dakika Bekçilik Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması geldi. Yapılan açıklamada 7 bin bekçi alımı yazılı sınava itiraz sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Polis Akademisi'nden Son Dakika Bekçilik Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı 'ndan yeni bir duyuru geldi.

Akademi resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda, 7 bin bekçi alımı yazılı sınav itiraz sonuçlarının açıklandığına yer verildi.

Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14’üncü maddeleri kapsamında yapılan yazılı sınava itirazlar geçtiğimiz hafta alınmıştı. İtirazlar değerlendirildi ve itiraz sonuçları açıklandı. 

Polis Akademisi tarafından yayımlanan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

"02/03/2018 tarih ve 30348 sayılı Resmi Gazete’ de yayımlanarak yürürlüğe giren Çarşı ve Mahalle Bekçiliğine Giriş Sınavı Yönetmeliğinin Yazılı Sınav başlıklı 13 ve 14’üncü maddeleri kapsamında 20/10/2018 tarihinde Çarşı ve Mahalle Bekçiliği Yazılı Sınavı yapılmıştır.

Yazılı Sınav Sonuçları 26/10/2018 tarihinde Milli Eğitim Bakanlığı www.meb.gov.tr ve Polis Akademisi Başkanlığı www.pa.edu.tr internet adresinden açıklanmıştır. Adaylar tarafından Polis Akademisi Başkanlığına gönderilen yazılı sınav sonuclarına ilişkin itiraz dilekçeleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden değerlendirilmiştir."

1.DÖNEM ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLİĞİ YAZILI SINAVI İTİRAZ DİLEKÇELERİ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Bekçilik hakkında son dakika haberleri için TIKLAYIN

YENİ BEKÇİ ALIM İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara