Polis Akademisi POMEM Süreci Sona Eriyor

Polis Akademisi 26. dönem POMEM polis alımında süreç sona eriyor. Peki mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak? 27. dönem POMEM polis alımı ne zaman olacak? İşte detaylar ve son bilgiler.

Polis Akademisi POMEM Süreci Sona Eriyor

POMEM mülakatları sona eriyor.

Polis Akademisi Başkanlığı 26. dönem POMEM 7 bin polis alımı için süreç sona eriyor. En az ön lisans mezunu adaylar arasından 60-65 KPSS ile yapılan POMEM polis alımında seçim aşamalarının sona ermesinin ardından sonuç açıklama sürecine geçilecek.

SPOR VE SÖZLÜ AYNI GÜN YAPILDI

24. dönem ve önceki POMEM polis alımlarında ön sağlık ile spor aşaması bir günde yapılıyor , sözlü mülakat ise ilerleyen bir tarihte ayrı şekilde yapılıyordu. Ancak 25 ve 26. dönem POMEM polis alımlarında değişiklik yapıldı. Yapılan değişiklik ile spor ve sözlü mülakatlar aynı güne alındı. 

KASIM AYINDA MÜLAKATLAR BAŞLADI

POMEM seçim aşamaları 18 Kasım 2019 günü başladı. 105 bine yakın adayın girdiği POMEM mülakatları 10 Aralık 2019 günü bitiyor. 10 aralıkta seçim aşamalarının bitmesinin ardından sonuçlar beklenmeye başlayacak.

Mülakata giren kadın erkek diğer adaylar bu sayfada >> Bilgi alış verişi yapmak için TIKLA TAKİP ET

SONUÇLAR NE ZAMAN?

POMEM mülakat sonuçlarının Ocak ayı sonunda açıklanması bekleniyor. 

YENİ POLİS ALIMI SÜRECİ

27. dönem POMEM polis alımı için süreç, 26. dönem POMEM mülakat sonuçlarının açıklanıp adayların eğitime alınması ile netleşecek. Buna göre bakacak olursak 27. dönem POMEM duyurusunun Mart ayında gelmesi bekleniyor. 

POMEM POLİS ALIMI İLANINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN