Polis Akademisi POMEM Mülakat Tarihleri ve Soruları

23. dönem POMEM sözlü mülakat tarihleri ile ilgili Polis Akademisi Başkanlığından yeni bilgiler geldi. Peki sözlü mülakatlar ne zaman yapılacak?

Polis Akademisi POMEM Mülakat Tarihleri ve Soruları

23. dönem POMEM 10 bin polis alımı spor aşaması geride kaldı.

Spor ile ön sağlık aşamalarının tamamlanmasının ardından adaylar, sözlü mülakatların ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki 23. dönem POMEM 10 bin polis alımı için mülakatlar ne zaman yapılacak? Sözlü mülakatlar nasıl olacak? Sözlü mülakatta hangi sorular sorulur?

AKADEMİ YETKİLİLERİNDEN ADAYLARA AÇIKLAMA

Kamubulteni.com olarak Polis Akademisi 'nin Gölbaşı 'ndaki yerleşkesine gittik ve zar zor bazı bilgiler alabildik. Aldığımız bilgilere göre Akademi, PAEM ve bekçilik güvenlik soruşturmaları nedeniyle biraz yoğun. 7 bin bekçi ve 3 bin PAEM alımı için aşamalarda sona gelen Polis Akademisi 'nin Aralık ayının 20 'sinden sonra sözlü mülakatları yapacağı belirtildi. Bilgi kesin değildir. Ancak EGM bünyesinde ciddi derecede polis eksiği olduğu, 2019 yılı polis alımlarının da sarkmaması için sözlü mülakatların doğal olarak Aralık ayı bitmeden yapılması ve Ocak ayında sonuçların açıklanması gerekiyor.

Kadın erkek diğer polis adayları ile bilgi alış verişi yapmak için grubumuza üye olun. Üyelik için TIKLAYIN

SÖZLÜ MÜLAKATTA ADAYLAR NELER YAPMALI?

Sözlü mülakatta adaylar giyimine saç sakat tıraşına önem göstermelidir. Takım elbise ile gidilmelidir. Zil çalmadan sözlü mülakat salonuna girilmemeli, komisyon otur demediği sürece de oturmamalıdır. Komisyon karşısında dik, kendinden emin şekilde durulmalı, konuşurken akıcı, net ve gür bir şekilde konuşulmalıdır. Sorulara cevaplarınızı kendinizden emin şekilde cevaplayın ve sadece size sorulan soruları yanıtlayın.

SÖZLÜ MÜLAKATTA ÇIKABİLECEK SORULAR

Siz de aşağıdaki yorum kısmından POMEM mülakatlarında çıkabilecek soruları ve soruların cevaplarını yazabilirsiniz.

POMEM MÜLAKAT TARİHLERİ VE YENİ POMEM ALIMI BELLİ OLDUĞUNDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN