Polis Akademisi PÖH Alımında Flaş Bilgi

Polis Akademisi 2019 yılı en az lise mezunu polis özel harekat alımında süreç devam ediyor. EGM PÖH alımında çok sayıda aday parkura takıldı.

Polis Akademisi PÖH Alımında Flaş Bilgi

PÖH alımı ile ilgili son dakika bilgisi.

Polis Akademisi Başkanlığı geçtiğimiz Eylül ayında 500 kadın özel harekatçı alımı için başvuruları aldı. En az lise mezunu adaylar arasından KPSS şartı ile yapılan özel harekat polisi alımında seçim aşamaları geçtiğimiz gün başladı. 

1 Kasım 2019 Cuma günü başlayan özel harekat polisi alımı seçim aşamalarına on binlerce kişi girdi ve mülakatlar devam ediyor. 

İLK AŞAMA ÖN SAĞLIK VE EVRAK KONTROLÜ

Polis özel harekat alımında adaylar önce ön sağlık aşamasına ve evrak kontrolüne  alınıyor. Bu aşamaları geçen adaylar parkura alınıyor.

EN ÇOK ELENEN

Polis Özel Harekat alımında adaylar ön sağlık ve evrak kontrolü aşamalarını geçtikten sonra parkura alınıyor. Parkur şu şekilde;

Parkura giren adaylar için saniye ve saniyeye karşı puanlama şu şekilde;

Polis Akademisi 'nden, mülakata girenler ve kaynaklarımızdan edindiğimiz bilgilere göre en çok eleme spor aşamasında oldu. Parkura giren adayların birçoğu 49-52 saniye arasında parkuru sona erdirdi ve elendi. 

BAŞVURU ÇOK

Başvuru sayısının çok olması nedeniyle spor aşamasında saniyeler düşürüldü. Saniyelerin düşürülmesi sonrası birçok aday bu aşamadan elendi. 

PÖH mülakata girenler ve yeni ilanı bekleyen adaylar bu sayfada >> TIKLA KATIL

POLİS POMEM ALIMLARINDAN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN