Polis Akademisi'nden POMEM Sınav Duyurusu

Polis Akademisi Başkanlığı POMEM sınav duyurusunu yayımladı. Yayımlanan duyuruda 23. dönem POMEM'de mezun olacak adayların sınava alınacağı tarihe yer verildi.

Polis Akademisi'nden POMEM Sınav Duyurusu

Polis Akademisi 'nden son dakika POMEM sınav duyurusu.

Polis Akademisi Başkanlığı resmi internet safyası aracılığıyla bir son dakika duyurusu yayımlandı. Yayımlanan duyuruda 23. dönem POMEM 'lerin eğitim sonu sınavlarının 3 ile 5 Ağustos tarihleri arasında yapılacağına yer verildi.

Açıklamada sınavın Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği hükümlerine göre yapılacağına yer verildi. Sınavlar 23. dönem polislerin eğitim gördüğü Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacağına yer verildi.

İşte resmi açıklama:

"03 Haziran 2015 tarihli ve 29375 Sayılı Resmî Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren “Emniyet Genel Müdürlüğü Kadrolarına Polis Memuru ve Komiser Yardımcısı Rütbelerine Aday Memur Olarak Atanacaklara Uygulanacak Sınav Yönetmeliği” hükümleri gereği, 23. Dönem Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde eğitimlerini başarı ile tamamlayarak mezun olacak öğrencilerin sınavları;

03-05 Ağustos 2019 tarihleri arasında öğrenim gördükleri Polis Meslek Eğitim Merkezi Müdürlüklerinde yapılacaktır.

Anılan yönetmeliğin 6’ncı maddesi gereği ilan olunur."

KADIN-ERKEK POLİS ADAYLARI BU ADRESTE

Kadın-Erkek polisliği bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLAYIN

POLİS ALIMLARINDAN HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN...

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN