Polis Akademisi 23. Dönem POMEM Sözlü Mülakatları Ne Zaman? Duyuru Neden Gecikti?

Polis Akademisi Başkanlığı 23. dönem POMEM sözlü mülakat duyurusu bekleniyor. Peki duyuru neden gecikti? Sözlü mülakatlar ne zaman? İşte detaylar.

Polis Akademisi 23. Dönem POMEM Sözlü Mülakatları Ne Zaman? Duyuru Neden Gecikti?

23. dönem POMEM sözlü mülakat yer ve tarihleri neden açıklanmıyor?

Polis Akademisi Başkanlığı Ekim ayının ilk günlerinde 10 bin polis alımı için başvuruları aldı. Başvuruların alınmasının ardından sonuçlar Ekim ayının sonuna doğru açıklandı ve adaylar Kasım ayında seçim aşamalarına alındı.

Ön sağlık ve spor aşamalarını geçen adaylar, 23. dönem POMEM sözlü mülakat duyurusunu beklemeye başladı. Kasım ayından bu yana POMEM mülakat duyurusunu bekleyen adaylar artık açıklamanın gelmesini istiyor.

ARALIK AYINDA OLACAK DENİLMİŞTİ

Polis Akademisi Kaynakları, POMEM sözlü mülakatlarının Aralık ayı sonunda yapılacağını belirtmişti. Ancak bu kulis bilgisi yanlış çıktı ve POMEM mülakat duyurusu gelmedi. PAEM komiser yardımcısı alımında adayların eğitimlere alınması, bekçi alımında kazananların belirlenmesi ve eğitim planlamalarının yapılması, 23. dönem POMEM duyurusunun gecikmesine neden oldu.

Bu nedenle 23. dönem POMEM mülakatları 2019 yılına kaldı. Sözlü mülakatlar hakkında henüz net bir bilgi yok. Ancak Polis Akademisi 'nin bu hafta duyuruyu yayımlaması gerekiyor. 

23. dönem POMEM mülakatlarının geciktirilmesi, yeni polis alımlarının da gecikmesi anlamına geliyor. 

POMEM mülakat duyurusu geldiği anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN