ÖSYM Sınav Takviminde Değişiklik! Lise Mezunlarından Subay ve Astsubay Adayı Öğrenci Alımı Başvuru Tarihleri

Lise mezunlarından subay ve astsubay adayı askeri öğrenci alımı aday belirleme sınavı başvuru tarihlerinde değişikliğe gidildi. ÖSYM tarafından daha önce şubat ayında başlayacağı belirtilen 2019 MSÜ başvuru tarihlerinde düzenleme yapıldı, başvurular yarın başlıyor...

ÖSYM Sınav Takviminde Değişiklik! Lise Mezunlarından Subay ve Astsubay Adayı Öğrenci Alımı Başvuru Tarihleri

ÖSYM Başvuru Tarihlerini Değişti! Ortaöğretim Mezunlarından Astsubay ve Subay Alımı için Başvurular Başlıyor

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday belirleme sınavı başvuru tarihlerinde değişikliğe gidildi. ÖSYM tarafından geçtiğimiz haftalarda yayımlanan 2019 sınav takviminde lise mezunlarından subay ve astsubay adayı askeri öğrenci belirleme sınavı için başvuru işlemlerinin şubat ayı içerisinde gerçekleştirileceği belirtilmişti, fakat başvuru tarihlerinde değişikliğe gidildi. ÖSYM tarafından paylaşılan güncel sınav takvimine göre Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019 MSÜ) başvuruları yarın başlayacak ve 27 Şubat'a kadar devam edecek.

2019 MSÜ SINAV VE SINAV SONUÇ TARİHLERİNDE DEĞİŞİKLİK YOK

2019 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme sınavı için belirlenen tarihte ise değişiklik yapılmadığı gözlemleniyor. 2019 MSÜ 7 Nisan'da uygulanacak. Şubat ayının 27'sine kadar herhangi bir sebeple başvuru işlemini gerçekleştiremeyen adaylar 7 Mart 2019 tarihinde ÖSYM tarafından açılacak geç başvuru sayfası üzerinden başvurularını tamamlayabilecek. Askeri öğrenci belirleme sınav sonuçları 25 Nisan'da ÖSYM'nin sonuc.osym.gov.tr adresinden ilan edilecek.

Askeri Personel Alımı Mülakatlarında Torpil İddiaları

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ : Mülakatlarda İpe Sapa Gelmez Sorular Soruluyor

Kamu Bülteni'ne sizlerden gelen mailler ve talepler doğrultusunda askeri öğrenci alımı ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına personel alımlarında mülakat sürecinde haksızlıklar olduğu iddialarını Prof. Dr. Ümit Özdağ'a sorduk. Kamuya personel alımlarındaki mülakat süreci, profesyonel ordu, fetullahçı teröristlerin kamu kurumlarından temizliğine yönelik süreç ve daha fazlasını barındıran Özel Röportaj'a göz atmak için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA