ÖSYM'den Art Arda 2 Duyuru

ÖSYM resmi internet sayfası aracılığıyla iki duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyurularda YSK görevde yükselme ile Kaymakamlık sınavlarının giriş belgelerinin erişime açıldığına yer verildi.

ÖSYM'den Art Arda 2 Duyuru

ÖSYM 'den son dakika duyuruları geldi.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Kaymakamlık sınavı giriş yerleri açıklanırken YSK gürevde yükselme sınav giriş belgelerinin de erişime açıldığına yer verildi.

YSK DUYURUSU

ÖSYM Başkanlığı 'ndan yapılan YSK duyurusu şu şekilde;

2018 Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı (2018-YSK) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

02 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan 2018 Yüksek Seçim Kurulu Açıktan Atama Seçim Müdürü ve Seçim Müdür Yardımcısı Giriş ve Seçim Müdürü ile Şube Müdürü Görevde Yükselme Sınavı (2018-YSK) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tradresinden 27 Ağustos 2018 tarihinde saat 14.00’den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

2018-YSK için adaylar saat 14.30’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KAYMAKAMLIK DUYURUSU

İçişleri Bakanlığı Kaymakam alımı giriş sınavı için yayımlanan duyuruda 2 Eylül günü gerçekleştirilecek sınavın giriş yerlerinin belli olduğuna yer verildi. Duyuru şu şekilde;

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2018- Kaymakamlık) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

02 Eylül 2018 tarihinde uygulanacak olan İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2018- Kaymakamlık) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemi tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 27 Ağustos 2018 tarihinde saat 14.00'den itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

İçişleri Bakanlığı Kaymakam Adaylığı Giriş Sınavı (2018- Kaymakamlık) için adaylar saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA