OGM Orman Muhafaza Memuru ve Orman Mühendisi Alımı Sonuç Açıklama Tarihi

OGM 2019 yılı orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alımı başvuruları sona erdi. Peki başvuru sonuçları ne zaman açıklanacak? Sözlü mülakat nasıl yapılacak? Başvuru sonuç listeleri ne zaman yayımlanacak? İşte detaylar.

OGM Orman Muhafaza Memuru ve Orman Mühendisi Alımı Sonuç Açıklama Tarihi

OGM Orman Muhafaza Memuru ve Orman Mühendisi Alımı sonuçları bekleniyor.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuruda 2700 orman muhafaza memuru ve 1150 Orman Mühendisi alımı yapılacağına yer verildi. Toplamda 3850 kamu personeli alımı için başvurular 7 Ekim 2019 günü sona erdi Başvuruların sona ermesinin ardından en çok araştırılan konu , OGM kamu personeli alımı başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı, seçim aşamalarının ne zaman yapılacağı konuları oldu.

Biz de KAmubulteni.com olarak bu haberimizde OGM orman mühendisi ve orman muhafaza memuru alımı başvuru sonuçları ile ilgili detaylara yer verdik.

OGM 'DEN MÜLAKAT DUYURUSU

Orman Genel Müdürlüğü 'nden , orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alımı seçim aşamaları ile ilgili şu açıklamalara yer verildi:

"Kurumumuzca istihdam edileceği ilan edilen Orman Mühendisi ve Orman Muhafaza Memuru kadrolarına yönelik yapılacak olan uygulamalı sınav ile ilgili Antalya Uluslararası Ormancılık Eğitim Merkezi’nde toplantı yapıldı.

29.09.2019 tarihinde Genel Müdür Yardımcımız Mustafa Özkaya Başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen, OZM Daire Başkanı Fatih Ülküdür ile Adana, Mersin, Antalya, Muğla ve İzmir Bölge Müdürlüğü’nden yetkililer katıldı.

Toplantı sonunda yapılan değerlendirmelere göre; Orman Mühendislerine yapılacak olan uygulamalı sınav için 4 adet komisyon, Orman Muhafaza Memurlarına yapılacak olan uygulamalı sınav için ise 10 adet komisyon oluşturulacak. Yine Orman Mühendisleri uygulamalı sınav süresinin 35 gün, Orman Muhafaza Memurları uygulamalı sınav süresinin ise 25 gün süreceği öngörüldü.

Ayrıca Orman Muhafaza Memurları için hazırlanacak fiziki yeterlilik parkurlarının tüm komisyonlarda aynı standartlarda olması için Akdeniz Üniversitesi Sağlık Kültür Spor Dairesi Spor Tesisleri Müdürlüğü ile işbirliği yapılması kararı alındı.

Uygulamalı sınavların yapılacağı merkezler ile adayların sınava gireceği tarihler ise Genel Müdürlüğümüz web sitesi ile sosyal medya hesaplarından ayrıca duyurulacak.

Uygulama Sınavı fiziki yeterlilik parkurunun standartlarıyla ilgili detaylı bilgi haberimizin ek kısmında yer alan videoda yer almaktadır. Sınavlara katılacak olan tüm katılımcılara şimdiden başarılar dileriz. 

"

BAŞVURU SONUÇ TARİHİ

OGM orman muhafaza memuru ve orman mühendisi alımında seçim aşamalarına girmeye hak kazananların isim listeleri 27 Ekim 2019 günü yayımlanacak. Sonuçlar açıklandığı anda kamubulteni.om 'da olacak. Bildirimle ilk sizin haberiniz olsun istiyorsanız mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

SEÇİM AŞAMALARI

Orman muhafaza memuru alımı sözlü mülakat aşaması şu şekilde;

Orman mühendisi alımı seçim aşamaları şu şekilde;