MSÜ Sınav Soru ve Cevapları Yayımlandı-Son Dakika ÖSYM Duyurusu

Son dakika haberi: ÖSYM Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2019 MSÜ giriş sınavı soru ve cevaplarının yayımlandığına yer verildi.

MSÜ Sınav Soru ve Cevapları Yayımlandı-Son Dakika ÖSYM Duyurusu

Son dakika haberi: MSÜ sınav soruları yayınlandı.

Bugün yapılan Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavının soru ve cevaplarının yüzde 10 'luk kısmı erişime açıldı.

 ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda şu ifadelere yer verildi:

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı Yayımlandı

07 Nisan 2019 tarihinde uygulanan Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavının  (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçıklarına,sınava başvuran adayların sınav sorularını inceleyebilmeleri amacıyla ÖSYM’nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden 07 Nisan 2019 tarihinde saat 14.30’dan itibaren erişilebilir. Sınava başvuran adaylar, 10 gün süreyle ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile soruların tamamına ulaşabilir. Sorular, Temel Soru Kitapçığı dizilimindedir.

Sorular, Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında eser niteliğinde olup, telif hakları ÖSYM'ye aittir. ÖSYM'nin yazılı izni olmadan hiçbir şekilde çoğaltılamaz, dağıtılamaz ve yayınlanamaz.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ile Cevap Anahtarı (% 10) aşağıdaki bağlantıda sunulmuştur.


Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI


Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı (2019-MSÜ) Temel Soru Kitapçığı ve Cevap Anahtarı (%10)

MSÜ sınav sonuçları açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN