MSÜ Ne Zaman? İşte Sınav Giriş Yerleri Açıklama Tarihi (MSÜ İptal Edilecek mi?)

2020 MSÜ sınavı için geri sayım devam ediyor. Peki Milli Savunma Üniversitesi sınavı ne zaman yapılacak? Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak? Sınav iptal edilecek mi? İşte detaylar.

MSÜ Ne Zaman? İşte Sınav Giriş Yerleri Açıklama Tarihi (MSÜ İptal Edilecek mi?)

2020 MSÜ giriş yerleri ne zaman açıklanacak?

2020 yılı yılı Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavı için geri sayımda son günlere girildi. Sınav için geri sayım devam ederken adayların en çok araştırdığı konu , sınavın ne zaman yapılacağı , sınavın giriş yerlerinin ne zaman açıklanacağı konuları oldu. Peki 2020 MSÜ giriş sınavı ne zaman yapılacak? MSÜ giriş sınavı için belgeler ne zaman açıklanacak? Sınav giriş yerleri ne zaman açıklanacak ? İşte tarihler.

SUBAY ASTSUBAY OLARAK YETİŞTİRMEK İÇİN ÖĞRENCİ ALINACAK

2020 MSÜ giriş sınavına girecek öğrenciler arasından Milli Savunma Üniversitesi bünyesine öğrenci alınacak. Harp Okulları ve Astsubay MYO 'ya alınacak öğrenciler eğitimlerini tamamladıktan sonra TSK bünyesinde göreve başlayacak.

Harp Okullarına alınacak öğrenciler 4 yıl eğitim görecek ve subay olacak. Astsubay MYO 'lara alınacak öğrenciler ise 2 yıl eğitim görecek ve astsubay olarak TSK bünyesinde göreve başlayacak. 

SINAV 29 MART 'TA

MSÜ giriş sınavı 29 Mart 2020 günü yapılacak. Sınav Türkiye genelined bulunan sınav merkezlerinde gerçekleştirilecek. 

SINAV KAÇTA BAŞLAYACAK , DAKİKA ?

MSÜ giriş sınavı saat 10.15 'te başlayacak. Sınav merkezlerine saat 10.00 'dan sonra kimse alınmayacak. Sınav için adaylara 135 dakika süre verilecek. 

SINAV GİRİŞ YERLERİ NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

ÖSYM, merkezi sınavların giriş yerlerini , sınav tarihinden 10 gün önce yayımlar. 29 Mart 2020 günü yapılacak sınavın giriş yerlerinin 19 Mart günü açıklanması bekleniyor.  Sınav giriş yerleri açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

SINAV İPTAL OLACAK MI?

Üniversitler 3 hafta lise ilkokul ve ortaokullar 1 hafta tatil edildi. Tatil açıklaması sonrası merkezi sınavlar iptal edilecek mi sorusu sorulmaya başlandı. Ancak sınav iptali için bir açıklama gelmedi.