Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınav Sonuçları Açıklanıyor (Saat Kaçta - ÖSYM ais)

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) Başkanlığı tarafından yapılan MSÜ giriş sınavının sonuçları bugün açıklanıyor. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak?

Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Sınav Sonuçları Açıklanıyor (Saat Kaçta - ÖSYM ais)

MSÜ sınav sonuçları açıklanıyor.

SONUÇLAR AÇIKLANDI--TIKLA

Milli Savunma Üniversitesi subay ve astsubay askeri öğrenci alımı yazılı sınavı geçtiğimiz ay düzenlendi. Düzenlenen sınavın ardından sonuçlar beklenmeye başladı. ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan sonuç açıklama takvimine göre MSÜ yazılı sınav sonuçları 26 Nisan 2019 günü erişime açılacak.

26 Nisan gününün gelmesi ile birlikte sınava giren subay astsubay adayları , sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığını araştırmaya başladı. Biz de adaylara yardımcı olması için bu haberimizi kaleme aldık.

SONUÇLAR GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı , MSÜ sınav sonuçlarını bugün gün içinde erişime açacak. ÖSYM 'nin diğer sınavların sonuç açıklama saatlerine baktığımızda sonuçların 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 ya da 16.00 'da açıklaması bekleniyor. 

Kadın-erkek diğer subay astsubay adayları ile sohbet ve bilgi alış verişi için TIKLAYIN

ADAYLAR YKS 'YE GİRECEK

MSÜ sınavında geçerli bir puan alan adaylar , YKS 'ye girecek. Astsubay adayları TYT 'ye , subay adayları ise hem TYT hem de AYT 'ye girecek. 

MSÜ SINAV SONUÇLARINI ANBEAN TAKİP EDİYORUZ. SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN