Kültür ve Turizm Bakanlığı Güvenlik Görevlisi Alımı Kura Sonuçları Açıklanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı 140 güvenlik görevlisi alımı kura çekimi bugün yapılacak. Peki kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

Kültür ve Turizm Bakanlığı Güvenlik Görevlisi Alımı Kura Sonuçları Açıklanıyor

Kültür ve Turizm Bakanlığı kura sonuçları açıklanıyor.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 140 güvenlik görevlisi alımı kura çekimi bugün yapılıyor. Fakrlı şehirlere yapılan personel alımı için kura çekimi Kültür Turizm Bakanlığı tarafındna gerçekleştirilecek. 

Kurada adıu çıkan adaylar sözlü mülakata girmeye hak kazanacak. 

BAKANLIK AÇIKLAMASI

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından ilan metninde kura çekimi ile ilgili şu bilgilere yer verildi:

"Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından gönderilen ve talep şartlarına uyan başvuru sahiplerinin tamamının yer aldığı listeler esas alınmak suretiyle, talep şartlarına uygun başvuru sayısının toplam açık iş sayısının dört katını (140x4=560) aşması halinde, açık iş sayısının 4 katı kadar asıl ve aynı sayıda yedek aday için noter huzurunda kura çekimi yapılacaktır. Kura çekimi sonucunda belirlenen asıl adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır.

Kura 17/10/2019 tarihinde Bahçelievler Mahallesi, İsmet İnönü Bulvarı No:4 Çankaya/Ankara adresinde bulunan Milli Kütüphane Konferans Salonunda saat 09:00'da başlayacaktır. Kura çekim yerinde değişiklik olması halinde Bakanlığımız (www.kulturturizm.gov.tr) internet adresinde duyurulacaktır.

Kura çekimi sonucu belirlenen adaylar Bakanlığımız (www.kulturturizm.gov.tr) internet adresinde ilan edilecek olup, adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacaktır."

KURA ÇEKİMİ SONUÇ SAYFASI

Kültür ve Turizm Bakanlığı 140 kamu personeli alımı kura sonucu açıklandığında bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN