Kara Kuvvetleri Piyade Komando Uzman Erbaş Mülakatları Başladı

Piyade sınıfı Komando Uzman Erbaş alımı seçim aşamaları bugün başladı. En az ilkokul mezunu uzman erbaş alımı mülakatları 12 Ekim'e kadar devam edecek.

Kara Kuvvetleri Piyade Komando Uzman Erbaş Mülakatları Başladı

Kara Kuvvetleri komando uzman erbaş alımı mülakatları başladı.

Milli Savunma Bakanlığı Personel Temin Daire Başkanlığı tarafından geçtiğimiz gün yayımlanan duyuruda, en az ilkokul mezunu Piyade Sınıfı Komando Uzman Erbaş alımı başvuru sonuçlarına ve mülakat tarihlerine yer verildi.

Söz konusu duyuruda, başvuruları geçtiğimiz aylarda alınan komando uzman erbaş alımı için, fiziki yeterlilik ile sözlü mülakatların 24 Eylül günü başlayacağına yer verildi. Bugün başlayan sınavlar 12 Ekim tarihine kadar devam edecek. Seçim aşamaları için adaylar, kendilerine verilen tarihte MSB Personel Temin Dairesi Başkanlığı (Cebeci/ANKARA) adresinde hazır bulunacak.

Aşağıdaki başvuru sonuç linkinden mülakat tarihinize bakabilirsiniz.

 

SEÇİM AŞAMALARI

Uzman erbaş alımı seçim aşamalarında önce adaylar yazılı sınava alınacak. Yazılı sınavı başarılı şekilde geçen adayların evrakları incelenecek ve kayıt kabul işlemleri yapılacak. Evraklarını da veren adayların boy kilo ölçümleri yapılacak. Boy kilo ölçümünün ardından adaylar spor mülakatına alınacak. Sporu da başarılı şekilde geçen adaylar, sözlü mülakata alınacak. Sözlüyü de başarılı şekilde geçen adaylar, sağlık raporu için hastaneye sevk edilecek. Sağlık raporunu alan ve soruşturmaları olumlu matadorbet giriş olan adaylar, eğitime alınacak.

YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMLARINDAN, MEMUR, PERSONEL VE POLİS ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

EVRAKLAR

BOY KİLO

SPOR MÜLAKATI

Kamubulteni.com | Ankara