Jandarma Subay Alımı Ücret Yatırma Tarihi Duyurusu

Jandarma Genel Komutanlığı 2019 yılı subay alımı için yeni duyuru geldi. Yayımlanan duyuruda sınav ücreti yatırma tarihinin uzatıldığına yer verildi.

Jandarma Subay Alımı Ücret Yatırma Tarihi Duyurusu

Jandarma subay alımı başvuru ücreti duyurusu.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan son dakika duyurusunda, 2019 yılı subay alımı için başvuru ücreti yatırma son tarihinin uzatıldığına yer verildi. 

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"2019 JSGA SUBAY TEMİNİ SINAV ÜCRETİ YATIRMA SÜRESİ 23 MAYIS 2019 SAAT 23.59 A KADAR UZATILMIŞTIR."

Sınav ücretlerinin yatırılması sonrasında sınav takvimi ve diğer duyurular https://vatandas.jandarma.gov.tr/PTM/Giris internet adresi Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sistemi „„Sonuç Bilgileri‟‟ bölümü altında „„Sonuçlarım‟‟ kısmında yapılacaktır. Adaylar temin takvimine göre duyuruları takip etmekle sorumludur. Adayların adreslerine herhangi bir tebligat gönderilmeyecektir. Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Personel Temin Sisteminde yapılacak duyurular ile SMS bildirileri resmi tebligat niteliği taşımaktadır

NOT: ġehit ve malul EĢ ve Çocukları (Emniyet Teşkilatı, Jandarma Genel Komutanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve TSK personeli şehit veya vazife malullerinin eş veya çocukları ile 3713 Sayılı Terörle Mücadele Kanunu 21/j maddesi kapsamında olanlar) sınav ücreti yatırmayacak, ön baĢvuru sırasında bu belgesini sisteme yükleyecektir.

Jandarma subay alımı mülakat sürecinden ve yeni ilanlardan bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.