Jandarma 2019 Uzman Erbaş Alımında Süreç Devam Ediyor Ama..

Jandarma Genel Komutanlığı 2019-1 uzman erbaş alımında süreç devam ediyor. Ancak jandarmadan alınan son dakika bilgilerine göre mülakat aşamasına gelmeyen ve mülakatlarda elenen çok sayıda kişinin olduğu bildirildi. İşte detaylar.

Jandarma 2019 Uzman Erbaş Alımında Süreç Devam Ediyor Ama..

Jandarma uzman erbaş alımında süreç devam ediyor. 

Jandarma Genel Komutanlığı 2019-1 asayiş ve komando uzman erbaş alımında süreö devam ediyor. Jandarma 'dan alınan son dakika bilgilerine göre mülakatlara binlerce kişi girdi. Ancak seçim aşamasına çağrılan çok sayıda kişinin de mülakatlara gelmediği bildirildi.

MÜLAKATLAR EKİM SONUNA KADAR

Jandarma , Eylül ayı başında 2019-1 uzman erbaş alımı 3. grup çağrı duyurusunu yayınladı. Yayınlanan duyuruda mülakat aşamasına girmeye hak kazanan adayların seçim aşaması tarihlerine yer verildi. 

Adaylar Ekim ayı sonuna kadar mülakatlara alınacak ve yazılı, spor ve sözlü mülakat aşamasını geçen adaylar sağlık raporu için hastaneye sevk edilecek. Hastaneye sevk edilen adaylar , burada sağlam raporu aldıktan sonra eğitime katılış için atama duyurusu bekleyecek.

SPOR AŞAMASI

Adaylar mülakatlarda aşağıdaki spor aşamasına tabi tutulacak. 

ELENEN VE MÜLAKATA GELMEYEN SAYISI ÇOK

Jandarma 'dan ve mülakata giren adaylardan edinilen son dakika bilgilerine göre yüzlerce kişinin seçim aşamasına katılmadığı bildirildi. Öte yandna mülakata giren çok sayıda kişi de spor aşamasına takıldı. 

UZMAN ERBAŞ ADAYLARI BU SAYFADA

Uzman erbaş alımını bekleyenlerle bilgi alış verişi yapmak için >>  TIKLA KATIL

4. GRUP DUYURUSU NE ZAMAN?

Ekim ayının sonuna doğru mülakatların sona ermesi ile birlikte 4. grup duyurusu için süreç başlayacak. 4. grup duyurusunun Kasım ayında yayınlanması ve seçim aşamalarının Aralık ayında yapılması bekleniyor. 

YENİ UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSU GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN