İstanbul Üniversitesi Auzef Vize Sınavları Sınav Giriş Belgeleri Bekleniyor

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde vize sınavlarını gerçekleştirecek. Sınav giriş yerleri, sınav tarihleri ve diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

İstanbul Üniversitesi Auzef Vize Sınavları Sınav Giriş Belgeleri Bekleniyor

İlgili sınav için sınav yerleri duyurusu bekleniyor. Binlerce öğrencinin sınav heyecanında sona geliniyor. İstanbul Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Bahar Dönemi Vize Sınavları için heyecanlı bekleyişte sona gelindi.

İstanbul Auzef tarafından paylaşılan sınav takviminde Bahar Dönemi Vize Sınavlarının 4-5 Mayıs 2019 tarihlerinde uygulanacağı belirtildi. Sınava az bir süre kalması nedeniyle binlerce öğrenci sınav giriş yerlerini merak etmeye başladı. Auzef Sınav yerleriyle ilgili henüz net bir duyuru gelmedi. Duyuru geldiğinde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşacağız. Sınav yerleri açıklandığı anda haberdar olmak için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Diğer Sınavlar Ne Zaman?

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin Yarıyıl sonu bitirme sınavları ise bahar dönemi için 22-23 Haziran 2019 tarihlerinde uygulanacak.