İŞKUR Büro Personeli ve İMD Sonuçları-İşte İl İl KPSS Taban Puanı

Türkiye İş Kurumu İMD ve Büro Personeli alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlarla birlikte KPSS taban ve tavan puanlar da belli oldu.

İŞKUR Büro Personeli ve İMD Sonuçları-İşte İl İl KPSS Taban Puanı

İŞKUR'dan bir son dakika açıklaması geldi.

İŞKUR resmi sayfası aracılığıyla yayımlanan duyuruda büro personeli ve İMD alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Açıklama şu şekilde;

21 Haziran 2018 tarihinde Kurumumuz internet sitesinde yayınlanan ilan sonucu sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) ilanına başvuranların sözlü sınava girmeye hak kazanıp / kazanamadıklarına ilişkin sonuçlar açıklanmıştır.

Adaylar, sonuçlarını kimlik bilgileriyle aşağıdaki “Sonuç Öğrenme Linki”nden öğrenebileceklerdir.

Sözlü sınava girmeye hak kazanamama gerekçesi her bir adayın sonuç sayfasından görülebilecektir.

Adayların, sonuç sayfasında belirtilen tarih ve saatte aşağıda yer alan “Sözlü Sınav Yeri”nde hazır bulunmaları gerekmektedir. Sınava girişte adaylardan, nüfus kimlik belgesi, T.C. Kimlik numaralı sürücü belgesi ya da pasaport istenecektir. Belirtilen tarih saat ve yerde istenen belge ile hazır Jojobet bulunmayan ve sınava girmeyen adayların sınava girme hakları sona ermiş olacaktır.

Birim bazında tavan ve taban puanlar EK-1 de açıklanmıştır.

İş ve Meslek Danışmanı Sözlü Sınavı EK-2 de yer alan “Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Sözlü Sınavına İlişkin Usul ve Esaslar ” çerçevesinde yapılacaktır.

Sonuçlara ilişkin ayrıca tebligat yapılmayacaktır.

Sözlü sınav sonrası asıl ve yedek listeler; Kurumumuz internet sitesinde ilan edilecektir.
 

Başvuru sonuçları için TIKLAYIN
 

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Sözleşmeli İş ve Meslek Danışmanı (İMD) Sözlü Sınavına İlişkin Usul ve Esaslar Şu Şekilde;

MEMUR VE PERSONEL ALIMLARI İÇİN;

Kamubulteni.com | Ankara