İçişleri Bakanlığı 1117 Personel Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığı sözleşmeli büro personeli alımı sözlü mülakat sonuçları için geri sayım devam ediyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak?

İçişleri Bakanlığı 1117 Personel Alımı Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman?

İçişleri Bakanlığı , geçtiğimiz Temmuz ayında bin 117 kamu personeli alımı için başvuruları almıştı. Başvuruların alınmasının ardından sonuçlar 25 Temmuz günü açıklandı.

Açıklanan isim listesinde, her il için sözlü mülakata alınacaklara yer verildi. Her il için alınacak sayının 5 katı kadar aday, sözlü mülakatlara çağrıldı. Evraklarını Valilikler aracılığıyla yollayanlar için Ağustos ayında  liste yayımlandı ve sözlü mülakata girecek nihai listenin belli olduğuna yer verildi.

Sözlü mülakatlar da tamamlandı ve sonuçlar için sabırsız bekleyiş başladı.

İçişleri tarafından yapılan sözlü mülakatlara giren adaylar, sonuçların ne zaman açıklacağını araştırmaya başladı. Bizde Kamubulteni.com olarak İçileri mülakatına giren adayların bilgi alış verişi yapması için bu haberimizi kaleme aldık.

MÜLAKAT SONUCU AÇIKLAMA TARİHİ BELLİ Mİ?

İçişleri Bakanlığı, açıkladığı kılavuda, sözlü sonuçlarının açıklanacağı tarihi belirtmedi. Ancak geçtiğimiz yılki alımlara baktığımızda sonuçların Ekim ayının ilk haftalarında açıklanması bekleniyor. 

Siz de aşağıdaki yorum kısmından sözlü mülakata girdiğiniz yeri, çıkan soruları ve sonuçlar hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER