İçişleri 1772 Personel Alımı KPSS Taban Puanları Açıklanıyor

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru sonuçları için bekleyiş devam ediyor. En az lise mezunları arasından yapılacak alımda KPSS taban puanları açıklanıyor.

İçişleri 1772 Personel Alımı KPSS Taban Puanları Açıklanıyor

İçişleri Bakanlığı 1772 personel alımı KPSS taban ve tavan puanları sonucu bekleniyor.

İçişleri Bakanlığı geçtiğimiz ay en az lise mezunu adaylar arasından 1772 personel alımı için başvuruları aldı. Başvurular 24 Ocak günü başladı ve 29 Ocak 'ta sona erdi. İlana on binlerce kişi başvurusunu yaptı. Başvurunun yapılması ve 29 Ocak'ta başcuruların sona ermesinin ardından sonuçlar için bekleyiş başladı.

Kadın erkek ilana başvuracaklarla bilgi alış verişinde bulunmak için TIKLAYIN

PERSONELLERE VERİLECEK MAAŞLAR

Alım yapılacak kadrolara göre maaşlar şu şekilde:

5 KATI ADAY ÇAĞRILACAK

İçişleri Bakanlığı en az lise mezunları arasından 60 KPSS ile 1772 personel alımında her kadro için alınacak sayının 5 katının mülakata çağrılacağını duyurdu. Alım yapılacak kadrolara ise şu şekilde yer verildi:

KPSS TABAN TAVAN PUANLARI AÇIKLANACAK

İçişleri personel alımında önce her kadro ve il için KPSS taban puanları açıklanacak. Taban puanların açıklanmasının ardından 5 Mart günü mülakat yer ve tarihleri duyurulacak. 

KPSS taban puanlarının ise bugün ya da en geç önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. KPSS Taban puanları açıklandığında haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN