Diyanet 9 Bin 500 Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-50.09 KPSS ile Alım Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 9 bin 500 sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. Yapılan açıklamada KPSS taban puanının 50 'ye kadar düştüğü belirtildi.

Diyanet 9 Bin 500 Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-50.09 KPSS ile Alım Oldu

Diyanet İşleri Başkanlığı 9500 personel alımı sonuçları açıklandı.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından yapılan son açıklamada en az lise mezunu 50 KPSS ile 9 bin 500 kamu personeli alımında başvuru sonuçlarının belli olduğuna yer verildi. Söz konusu açıklamada KPSS Taban puanlara yer verildi.

Diyanet tarafından yayımlanan duyuru şu şekilde;

2019 Yılı 4-B Sözleşmeli (KKÖ, İ-H, M-K) Alımı Sınavına (SÖZPER-2019-I) başvuran adaylardan sözlü sınava katılmaya hak kazananlar, “Sınav Giriş Belgesi”ni (https://dibbys.diyanet.gov.tr/IKYS/Sinav/KurumDisi/) adresinden alabileceklerdir.

Adaylar, “Sınav Giriş Belgesi” ve T.C. Kimlik No’lu kimlik belgelerinden (nüfus cüzdanı, pasaport) biri ile birlikte sınav giriş belgesinde belirtilen sınav tarihi ve sınav merkezinde saat 08:30’da hazır bulunacaklardır. Kimlik belgesi ve sınav giriş belgesi bulunmayan adaylar sınava alınmayacaktır. Nüfus cüzdanı ve pasaport dışında başka bir belge kimlik belgesi olarak kabul edilmeyecektir.

KPSS TABAN PUANLARI ŞU ŞEKİLDE;

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA