DİB MBSTS Sonuçları Açıklanıyor

ÖSYM DİB MBSTS sınav sonuçları için geri sayımda son saatlere girildi. Peki sonuçlar saat kaçta açıklanacak? Sonuçlara nasıl giderim? İşte detaylar.

DİB MBSTS Sonuçları Açıklanıyor

DİB MBSTS sonuçları açıklanıyor.

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından 13 Nisan 2019 günü yapılan Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2019-DİB-MBSTS) 'nın sonuçları için geri sayım sona eriyor. 

ÖSYM Başkanlığı tarafından yayımlanan sonuç açıklama takviminde DİB MBSTS sınav sonuçlarının 7 Mayıs 2019 günü açıklanacağına yer verildi. Sonuçlar için geri sayımda son saatlere girilirken , sınava giren on binlerce kişi sonuçların saat kaçta açıklanacağını , sınav sonuçlarına nasıl erişebileceğini araştırmaya başladı. Biz de Kamubulteni.com olarak bu haberimizde sınavla ilgili detaylara yer verdik.

SONUÇLAR GÜN İÇİNDE AÇIKLANACAK

DİB MBSTS sınav sonuçlarının gün içinde öğleden sonraki saatlerde açıklanması ekleniyor. Sonuçlar ÖSYM 'nin Aday İşlemleri Sistemi üzerinden erişime açılacak.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN >>

Diyanet İşleri Başkanlığı Mesleki Bilgiler Seviye Tespit Sınavı (2019-DİB-MBSTS) sonuçlarını kamubulteni.com olarak anbean takip ediyoruz. Sonuçlar açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN