Bozok Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-66 KPSS ile Atama Yapıldı

Bozok Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçların listesi ve atananların yapması gerekenler haberimizde.

Bozok Üniversitesi Personel Alımı Sonuçları Açıklandı-66 KPSS ile Atama Yapıldı

Bozok Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz ay yayımlanan Bozok Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre lisans düzeyinden hemşire kadrosuna 66 KPSS puanı ile atama yapıldığı görüldü. 

8 EKİM 'E KADAR EVRAK TESLİMİ

Bozok Üniversitesi tarafından yayımlanan sonuç duyurusunda, atanmaya hak kazanan adayların istenen evrakları 8 Ekim tarihine kadar üniversiteye teslim etmesi gerekmektedir. 8 Ekim tarihine kadar evrak teslimi yapılmaması durumunda yedek adaylar çağrılacak ve ASIL listedeki adaylar elenmiş olacak.

  • Diploma veya geçici mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı tasdikli sureti,
  • Son 6 ay içinde çekilmiş, mevzuata (Kamu Kurum Ve Kuruluşlarında Çalışan Personelin Kılık Ve Kıyafetine Dair Yönetmelik) uygun altı adet vesikalık fotoğraf,
  • Adli sicil kaydı belgesi (e-devletten alınabilir)
  • 3 (Üç) adet doğru ve eksiksiz olarak doldurulmuş ve imzalanmış Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Kesinlikle bilgisayar ortamında doldurulacaktır)
  • Askerlik durum belgesi, (e-devletten alınabilir)
  • Sonuçlar web sayfamızda ilan edildiğinden ayrıca adaylara tebligat gönderilmeyecektir.
  • 01/10/2018 tarihine kadar ilan edilen sonuçlara itiraz edenlerin başvuruları değerlendirilecek olup, bu tarihten sonra yapılan itirazlar işleme alınmayacaktır.

NOT: Yerleşmeye hak kazanan adaylar başvuruda istenen evrakları 08/10/2018 Pazartesi günü saat 17:00'ye kadar teslim edeceklerdir. (Posta yoluyla gönderilecek evrakların gecikmesinden Üniversitemiz sorumlu değildir.

1 NOLU İLAN.

2 NOLU İLAN.

3 NOLU İLAN.

GUVENLiK_SORUSTURMASI_VE_ARSIV_ARASTIRMASI_FORMU 

BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLER

Kamubulteni.com  | Ankara