Bir Sonraki Lise/Ortaöğretim KPSS Ne Zaman Yapılacak? (2020 KPSS)

Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından istediği puanı alamayan, sınavı başarısız olan, daha yüksek puan almayı hedeflerken düşük puan alan ve sınava giremeyen adaylar, bir sonraki lise KPSS sınavının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı

Bir Sonraki Lise/Ortaöğretim KPSS Ne Zaman Yapılacak? (2020 KPSS)

Bir Sonraki Ortaöğretim/Lise KPSS Ne Zaman Yapılacak?

3 milyondan fazla adayın katılımı ile 7 Ekim günü gerçekleştirilen 2018 KPSS sonuçları ÖSYM tarafından açıklandı.

Biz de Kamubulteni.com olarak yeni lise KPSS ‘nin yapılacağı tarihi araştıran adaylar için bu haberimizi kaleme aldık.

2 YILDA BİR YAPILIYOR

Ortaöğretim mezunu adayların girebileceği Kamu Personeli Seçme Sınavı 2 yılda bir yapılmaktadır. Son olarak 2016 yılında KPSS yapıldı. Bu KPSS’nin ardından 7 Ekim günü 2018 KPSS gerçekleşti. ÖSYM bir sonrası sınavı da 2 yıl sonra yapacak.

BİR SONRAKİ SINAV 2020 ‘DE

ÖSYM, bir sonraki lise KPSS’sini 2020 yılında yapacak. Sınavın net tarihi henüz belli değil. 2020 yılı başında lise KPSS sınav tarihi belli olacak. 2020 yılında KPSS’nin yine Ekim ayında yapılması bekleniyor.

2020 yılında yapılacak KPSS için şimdiden hazırlıklar yapabilirsiniz. Eksik olduğunuz konuları belirleyerek 2 yılda rahat şekilde sınava çalışabilirsiniz.

Sınav net tarihi belli olduğunda ve KPSS’siz memur, işçi, personel, işçi, polis ve asker  alımlarından bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara