Bekçi Alımında Süreç Sona Eriyor

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan bekçi alımı sözlü mülakat aşaması sona eriyor. Süreçte sona gelinirken yeni alımın ne zaman olacağı , başvuru şartlarının ne olacağı araştırılıyor. İşte detaylar ve bekçi alımı sözlü mülakatlarında son durum.

Bekçi Alımında Süreç Sona Eriyor

EGM bekçi alımı sürecinde sona gelindi. Sırada yeni alım var.

Polis Akademisi Başkanlığı 2019/1 ve 2019/2 kapsamında en az lise mezunu adaylar arasından bekçi alımı için duyuru yayımlamıştı. Yayımlanan ilanlara başvurular alınmış ve ilk seçim aşamaları yapılmıştı. Bekçi alımında son aşama ise sözlü mülakat aşaması oldu.

2019/1 ile yapılan 8 bin bekçi alımında adaylar geçtiğimiz haftadan bu yana sözlü mülakat aşamasına alınmaya başladı. Sözlü mülakatlarda sona gelinmdesi ile birlikte adaylar , yeni bekçi alımı için sürecin ne zaman başlayacağını , yeni dönem bekçi alımında başvuru şartlarının ne olacağını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bu haberimizde EGM bekçi alımı sürecinde son durumu takipçilerimize aktardık.

SÖZLÜ MÜLAKATLAR YAPILIYOR

Emniyet Genel Müdürlüğü 2019 yılı bekçi alımında sözlü mülakatlar sona eriyor. Sözlü mülakatların sona ermesinin ardındna 2019/2 kapsamında köylere yapılan bekçi alımı için adaylar sözlü mülakata alınacak. Sözlü mülakatların sona ermesinin ardından sonuçlar beklenecek.

EĞİTİME ALINACAKLAR

Sözlü mülakat sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar eğitime alınacak. 45 günlük eğitimin ardından adaylar EGM bünyesinde başvuru yaptıkları illerde çalışmaya başlayacak. 

YENİ ALIM İÇİN SÜREÇ BAŞLAYACAK

2019 yılı alımının sona ermesinin ardından Polis Akademisi Başkanlığı 2020 bekçi alımı için ilan hazırlıklarına başlayacak. 2020 yılının ilk aylarında yapılması planlanan alımda 2019 yılında aranan şartlar istenecek. 

BEKÇİ ADAYLARI BU SAYFADA

İlan bekleyen adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA KATIL

Adayların en az lise mezunu olması, askerlik görevlerini yapmış olması ve 30 yaşını geçmemiş olması şartları aranacak. On binlerce aday , askerlik , mezuniyet, yaş ve ikamet şartlarında esnetilmeler yapılmasını istiyor.

BEKÇİ ALIMI İLANI GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN