Bekçi Alımı Yazılı Sınav Soru ve Cevapları (Sonuç Açıklama Tarihi)

EGM 7 bin bekçi alımı yazılı sınavı bugün yapıldı. Saatler 12,00'da sınavın sona ermesinin ardından adaylar sınav sorularının ne zaman yayımlanacağını sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

Bekçi Alımı Yazılı Sınav Soru ve Cevapları (Sonuç Açıklama Tarihi)

Bekçi alımı yazılı sınav yapıldı. Sınavın sona ermesinin ardından adaylar sınav soru ve cevapları ile sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

7 bin bekçi alımı için başvurular geçtiğimiz aylarda alındı. Başvuruların alınmasının ardından duyuru geçtğimiz ay geldi ve Bekçi alımı yazılı sınavının 20 Ekim günü yapılacağına yer verildi. Sınav bugün saat 10.00 'da başladı. 100 soru için adaylara 120 dakika süre verildi. 

Sınavın sona ermesinin ardından adaylar soru ile cevaplarını araştırmaya başladı. Biz de kamubulteni.com olarak bekçi alımı yazılı sınavına girenleriçin bu haberimizi kaleme aldık.

SINAV SORU VE CEVAPLARI AÇIKLAMA TARİHİ

Polis Akademisi tarafından yapılan açıklamada bekçi alımı yazılı sınavı soru ve cevaplarının 22 Ekim günü açıklanacağına yer verildi. Soru ve cevaplar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

SINAV SONUÇLARI AÇIKLAMA TARİHİ

Sınav sonuçları ise 7 Kasım günü açıklanacak. Sonuçlar açıklandığı anda bildirim alaraj haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

SINAV NASIL GEÇTİ?

Aşağıdaki yorum kısmından sınav hakkındaki yorum ve düşüncelerinizi, kafanıza takılan soruları yazabilir ve sınava giren diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz..

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara