Adıyaman-Adana-Afyonkarahisar Adliyesi İKM-Mübaşir-Katip Alımı Sonuç Sayfası Adalet Bakanlığı CTE

Afyonkarahisar, Adıyaman ve Adana Adliyeleri, İnfaz Koruma Memuru , zabıt katibi, icra katibi, şoför, mübaşir ve personel alımı başvuru sonuçları açıklanıyor. İşte sonuç sayfası.

Adıyaman-Adana-Afyonkarahisar Adliyesi İKM-Mübaşir-Katip Alımı Sonuç Sayfası Adalet Bakanlığı CTE

Afyonkarahisar, Adana, Adıyaman İKM, katip, mübaşir alımı sonuçları.

Adalet Bakanlığı 12 bin 713 sözleşmeli kamu personeli alımı sonuçları açıklanıyor. Yayımlanan ilan metninde personel alımı başvuru sonuçlarının 30 Temmuz 2019 Salı günü açıklanacağına yer verildi. 

Mülakat aşamalarına girmeye hak kazanacak adaylar 30 Temmuz günü Afyonkarahisar, Adana ve Adıyaman Adliyesi tarafından açıklanacak. 

Afyonkarahisar 'a 27 zabıt katibi, 8 icra katibi, 295 infaz koruma memuru ve diğer kadrolara yapılan alımların sonuçları Afyonkarahisar Adliyesi tarafından 30 Temmuz günü açıklanacak.

 Zabıt kâtibi unvanı için uygulamalı sınav tarihi ve saati: 
 

20 Ağustos 2019 Salı günü saat 09:00'da, adayların daktilo veya bilgisayar ile vuruş hesabı yapılmadan üç dakikada yanlışsız olarak en az doksan kelime yazıp yazamadıklarının tespiti için uygulamalı sınav yapılacaktır. Belirtilen günde uygulamalı sınavın bitirilememesi halinde takip eden günlerde sınava devam edilecektir.

İnfaz ve koruma memurları için ilan edilen pozisyon sayısının beş katı aday içerisinden boy ve kilo şartını taşıyanlar sözlü sınava katılmaya hak kazanacaktır. Sözlü sınava katılmaya hak kazanan infaz ve koruma memuru adaylarının boy ve kilo ölçümleri her bir adli yargı ilk derece mahkemesi adalet komisyonu için ayrı ayrı olmak üzere   05/08/2019 ve devam eden günlerde yapılacak olup, adayların boy-kilo ölçümüne hangi gün katılacakları ilgili sınav komisyonlarınca ilan edilecektir. Boy kilo ölçümüne katılmayanların mazeretleri kabul edilmeyecek, sözlü sınava katılamayacaklardır. Boy kilo ölçümünü geçerek sözlü sınava girmeye hak kazanan adayların ayrıca ilgili sınav merkezleri tarafından ilan edilmesi gerekmektedir.

Adaylar için mülakat tarihleri Adliyelerin resmi sayfasından duyurulacak. 

İlana başvuran kadın-erkek adaylarla bilgi alış veri için TIKLAYINIZ

SONUÇ SAYFASI

Adana Adliyesi sonuç sayfası : www.adana.adalet.gov.tr

Adıyaman Adliyesi sonuç sayfası: www.adiyaman.adalet.gov.tr

Afyonkarahisar Adliyesi sonuç sayfası: www.afyonkarahisar.adalet.gov.tr

Siz de aşağıdaki yorum kısmından başvuru yaptığınız kadroyu ve KPSS puanınızı yazarak diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN