Açıköğretim Lisesi Öğrencileri Sınav Heyecanı Yaşayacak (AÖL Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanır)

MEB 8-9 Aralık AÖL sınavları için geri sayımda sona geliniyor. Milli Eğitim Bakanlığı'nca uygulanacak açık öğretim lisesi sınavlarına girecek öğrenciler sınav giriş yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor.

Açıköğretim Lisesi Öğrencileri Sınav Heyecanı Yaşayacak (AÖL Sınav Yerleri Ne Zaman Açıklanır)

Milli Eğitim Bakanlığı Açık Öğretim Lisesi Sınavı için geri sayım sona eriyor. 8-9 Aralık 2018 tarihlerinde yapılacak AÖL sınavları için binlerce öğrenci sınav yerlerinin açıklanıp açıklanmadığını merak ediyor. Peki sınav yerleri açıklandı mı, AÖL sınav giriş belgesi sorgulama nasıl yapılır?  

MEB tarafından 8-9 Aralık tarihlerinde gerçekleştirileceği açıklanan Açık Öğretim Lisesi (AÖL) sınav giriş yerlerinin kısa süre içerisinde AÖL resmi internet sayfası üzerinden açıklanması bekleniyor. AÖL'den mezuniyet için toplam dönemin, en az 8 ve üzeri, toplam kredinin ise 192 ve üzeri, alan kredisinin ise 80 ve üzeri olması gerekli.Alanlılar için 112 kredinin ortak kredi, 80 kredinin ise alan kredisi olması, alansızlar için 120 kredinin ortak, 72 kredinin ise seçmeli derslerden tamamlanması şart. AÖL Diplomaları mezuniyetin ardından Koordinatör Halk Eğitim Merkezlerinden teslim alınabiliyor.

AÖL haberleri, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için kamu bülteni uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA