40 Zabıta Alımı Sonuçları Açıklandı: 99 KPSS ile Alım Oldu

Arnavutköy Belediyesi 40 zabıta alımı başvuru sonuçları açıklandı. Açıklanan sonuçlara göre 99 KPSS ile alım olduğu görüldü.

40 Zabıta Alımı Sonuçları Açıklandı: 99 KPSS ile Alım Oldu

Arnavutköy Belediye Başkanlığı zabıta memuru alımı başvuru sonuçları açıklandı.

Belediye resmi internet safyası aracılığıyla yayımlanan duyuruda, sözlü mülakata girmeye hak kazanan 200 adayın adlarının belli olduğuna yer verildi.

Söz konusu açıklama şu şekilde;

Belediye, T.C. kimlik numarası ile ÖSYM kayıtlarının uyumunu kontrol etmek suretiyle, adayları KPSS puanlarına göre sıralayarak en yüksek puanlı adaydan başlamak üzere, atama yapılacak her bir boş kadro sayısının beş katı oranında adayı sözlü sınava çağıracaktır.

Başvuruları kabul edilip sınava çağırılan adaylara Belediyemizce düzenlenen ve adayların kimlik bilgileri ile sınav yeri ve tarihinin bulunduğu “Sınav Giriş Belgesi” belediyemizin web adresinde 24.12.2018 tarihinden itibaren yayınlanacak olup, adaylar kendilerine ait belgeleri sonuc.arnavutkoy.bel.tr linkinden indirebileceklerdir. Herhangi bir aksaklık yaşanması halinde adaylar sınav öncesinde İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğünden “Sınav Giriş Belgesi” ni temin edebilirler.

Bu belge sınava girişte ibraz edilecektir. Sınava katılma hakkı elde edemeyen adaylara herhangi bir bildirimde bulunulmayacaktır.

Sözlü sınava girmeye hak kazanan 200 adayın T.C Kimlik No, Adı, Soyadı ve KPSS puanları aşağıdadır.

MÜLAKAT YERİ, ZAMANI, KONULARI:

Zabıta Memuru kadroları için yapılacak sözlü sınav 27.12.2018 tarihinde saat 09:30 da başlamak üzere; Arnavutköy Belediye Başkanlığı Taşoluk Mahallesi Kazım Karabekir Caddesi No:88 Arnavutköy/İSTANBUL adresinde yapılacaktır.

Sözlü sınavlar aynı gün içinde bitirilemez ise takip eden günlerde (Cumartesi–Pazar dahil) devam edilecektir.

Personel Alım işleminin diğer aşamaları yapılacak sınava ve sonuçlarına bağlı olduğundan sınava katılmamaya yönelik olarak hiçbir mazeret kabul edilmeyecektir. Sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen tarihte sınava katılmayan adaylar sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Konular

  • Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
  • Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu
  • Mahalli İdareler ile ilgili Temel Mevzuat konuları

YENİ ZABITA ALIMLARINDNA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.