2500 PÖH-PAEM Alımı Başvuru Ücreti (Önce Ücret mi Yoksa Başvuru mu?)

2500 polis alımında başvuru ekranı açıldı. Peki başvuru ücreti ne kadar? Adaylar önce başvuru mu yapacak yoksa ücreti mi yatıracak? İşte detaylar.

2500 PÖH-PAEM Alımı Başvuru Ücreti (Önce Ücret mi Yoksa Başvuru mu?)

PÖH PAEM başvuru ücreti belli oldu.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada 2500 polis alımı başvuru ekranının açıldığına yer verildi. Başvuru ekranının açılmasının ardından adaylar , başvuru ücretinin ne kadar olduğunu , başvuruyu nasıl yapacaklarını , önce başvuru ücreti sonra internet başvurusu mu , yoksa önce intenret başvurusu sonra başvuru ücreti mi yatıracaklarını sordu.

PÖH BAŞVURU ÜCRETİ

500 kadın polis özel harekat alımında adaylar , başvuru ücreti olan 130 TL 'yi 27 Eylül 2019 saat 17.00 'a kadar anlaşmalı bankaya yatıracak. Başvuru ücreti Polis Akademisi Başkanlığı Döner Sermaye İşletmesi Müdürlüğünün Türkiye Halkbank Gölbaşı Şubesi/ANKARA “25. DÖNEM POMEM GİRİŞ SINAVI” adlı hesaba yatırılacak. 

PAEM BAŞVURU ÜCRETİ

2 bin komiser yardımcısı alımında başvuru ücreti 130 TL. Adaylar başvuru ücretini 27 Eylül 2019 saat 17.00 'a kadar yatıracak. Adaylar başvuru ücretini Halk Bankası Gölbaşı/ANKARA Şubesi nezdinde bulunan 2019 YILI 5. DÖNEM PAEM LİSANS MEZUNU GİRİŞ SINAVI adlı hesaba yatıracak.

SADECE HALKBANK

Sadece Halkbank Şubelerinden ve Halkbank ATM ’lerinden ücret yatırılmaktadır. Halkbank İnternet Bankacılığından ve Diğer Bankaların, İnternet Bankacılığı, EFT ve ATM’lerinden Başvuru Ücreti Yatırılmaz.

ÖNCE ÜCRET Mİ YOKSA BAŞVURU MU?

Adaylar önce başvuru ücretini yatıracak. 130 TL 'yi yatırdıktan sonra internet üzerinden başvuru yapılacak ve ön başvuru tamamlanmış olacak. 

PÖH alımı şartları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

PAEM alımı başvuru şartları ve ekranı için TIKLAYIN