23. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı 23. dönem POMEM 10 bin polis alımı sözlü mülakat sonuçları bekleniyor. Peki sonuçlar ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

23. Dönem POMEM Sözlü Mülakat Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

23. dönem POMEM mülakat sonuçları ne zaman açıklanacak?

Polis Akademisi Başkanlığı 2018 yılı Ekim ayında ilan yayımladı ve 10 bin polis alımı için başvuruları aldı. Başvuruların alınmasının ardından Kasım ayında adaylar spor aşamasına alındı. Spor ile ön sağlık aşamalarının da geride kalmasının ardından sözlü mülakatlar yapıldı.

23. dönem POMEM sözlü mülakatları 4 Şubat tarihine kadar yapıldı. Sözlü mülakatların sona ermesinin ardından sonuçlar beklenmeye başladı. Mülakatlara giren adaylar sonuçların ne zaman açıklanacağını araştırmaya başladı.

ÖNCEKİ POMEM'LERDE SONUÇLAR

21. ve 22. dönem POMEM 'lere baktığımızda mülakatların sonuçları 1 ay sonra açıklandı. Ancak önceki POMEM 'lerde spor ile sözlü mülakat aşamaları arasında bu kadar fazla süre olmadı. 23. dönem POMEM 'de ise spor ile sözlü mülakat tarihi arasında 2 ay süre oldu. Bu nedenle güvenli soruşturmaları daha erken bitecek ve sonuçlar daha erken açıklanabilecek.

SONUÇ AÇIKLAMA SAYFASI

Sonuçlar için kesin tarih açıklanmadı. Ancak 23. dönem POMEM sözlü mülakat sonuçlarının Mart ayının ilk haftasında açıklanması bekleniyor.

Siz de aşağıdaki yorum kısmından spor ile KPSS puanınızı yazın ve kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapın.

Kamubulteni.com olarak POMEM mülakat sonuçlarınıa anbean takip ediyoruz. Sonuçlar açıklandığı anda bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamasını aşağıdaki linklerden indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN