2019 PMYO Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

2019 PMYO 2500 kadın erkek polis alımı için duyuru yayınlandı. Yayınlanan duyuruda mülakat yer ve tarihlerinin erişime açıldığı bildirildi. İşte PMYO sınav giriş yerleri.

2019 PMYO Sınav Giriş Yerleri Açıklandı

2019 PMYO sınav giriş yerleri açıklandı.

Polis Akademisi Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında 2019 PMYO 2500 polis alımı sınav giriş belgelerinin erişime açıldığına yer verildi. 

İşte Akademi resmi sayfasından yayınlanan duyuru:

2019 Yılı Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) Giriş Sınavına Katılacak Adayların Sınav Yerleri ile Tarihleri  17 Eylül 2019

2019 Yılı Polis Meslek Yüksekokulları (PMYO) Giriş Sınavına Katılacak Adayların Sınav Yerleri ile Tarihleri Açıklandı.

2019 Yılı PMYO Giriş Sınavı kapsamında adaylar şahsen başvuru ve evrak teslimi işlemlerini gerçekleştirecekleri, aday değerlendirme ve seçme sınavına katılacakları başvuru ve sınav merkezlerini T.C. kimlik numaraları ve e-Devlet kapısı şifreleri ile www.pa.edu.tr internet adresinden sorgu yapmak suretiyle öğreneceklerdir.  Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav giriş belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav giriş duyurusu tebliğ niteliğindedir. 

Sınav sonuçları sınav işlemleri sona erdikten sonra Polis Akademisi Başkanlığının resmi internet sayfası www.pa.edu.tr adresinden adaylara duyurulacaktır. Ayrıca adaylara posta yolu veya değişik iletişim araçları ile sınav sonuç belgesi gönderilmeyecektir. İnternetten yapılan sınav sonuç duyurusu tebliğ niteliğindedir.  

Adaylar Sınav Merkezlerine girişte yanlarında cep telefonu, ses ve görüntü kayıt cihazı veya bunlara benzer değişik elektronik eşya bulundurmamaları gerekmektedir. 

SINAV GİRİŞ BELGELERİ İÇİN TIKLAYIN

Mülakata girecek diğer adaylar bu sayfada >>  TIKLA KATIL

PÖH alımı şartları ve başvuru ekranı için TIKLAYIN

PAEM alımı başvuru şartları ve ekranı için TIKLAYIN