2019 MSÜ Sınav Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

2019 MSÜ sınavı sona erdi. Peki sınav soru ve cevapları yayımlandı mı? Sınavda hangi sorular çıktı? Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar.

2019 MSÜ Sınav Soru ve Cevapları ile Aday Yorumları

2019 MSÜ sınavı sona erdi.

Milli Savunma Üniversitesi tarafından 81 İl genelinde yapılan 2019 yılı subay astsubay alımı sınavı , saatler 12.30 'u gösterdiinde sona erdi. Saat 10.15 'te başlayan sınavın sona ermesinin ardından sınava giren 300 binden fazla aday , internet üzerinde sınav soru ve cevaplarını araştırmaya başladı.

Biz de Kamubulteni.com olarak , MSÜ sınavına giren öğrencilerin bilgi alış verişi yapması için bu haberimizi kaleme aldık. 

SINAVA KAÇ KİŞİ GİRDİ?

ÖSYMBaşkanı Prof. Dr. Halis Aygün yaptığı son açıklamada , 2019 yılı MSÜ sınavına 379 bin 796 kişinin başvuru yaptığını söyledi.  Geçtiğimiz yıl ilk kez uygulanan MSÜ giriş sınavına 293 bin 432 kişi başvuru yapmıştı. 

SINAV SONA ERDİ

MSÜ sınavı saatler 10.15 'te başladı ve 120 soru için adaylara 135 dakika süre verildi. Verilen bu süre sona erdi ve adaylar sınavdan çıktı. 

Sınavdan çıkan adaylar ise , çıkan soruları ve bu soruların cevaplarını araştırmaya başladı. Aşağıdaki yorum kısmından MSÜ sınavına çıkan ve cevabını merak ettiğiniz soruları yazabilir , sınava giren diğer adaylarla bilgi alış verişi yapabilirsiniz.

SORU VE CEVAPLAR NE ZAMAN YAYIMLANACAK?

ÖSYM geçtiğimiz yıl MSÜ sınav sorularını , sınavdan 3 gün sonra yayımlamıştı. 

SONUÇLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Bugün yapılan Milli Savunma Üniversitesi giriş sınavına ait sonuçlar , 26 Nisan 2019 günü kamuoyuna duyurulacak. Sonuçlar geldiği anda kamubulteni.com 'da olacak.

SONUÇLAR AÇIKLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN