İstanbul Seçimleri İçin Yeni Anket Sonucu Açıklandı

Son dakika haberi: Yenilenecek İstanbul seçimleri için yapılan ikinci anketin de sonuçları açıklandı. Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz 'ın seçim anketi açıklaması haberimizde.

İstanbul Seçimleri İçin Yeni Anket Sonucu Açıklandı

Yeni anket sonucu geldi.

İstanbul 'da yapılan yerel seçimler için karar verildi ve YSK sadece Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimini iptal etmişti. Bu karar sonrası ilk anket konsensus araştırma şirketinden gelmişti. Tıklayın.

CANLI YAYINDA YENİ ANKET SONUCU

Avrasya Araştırma Başkanı Kemal Özkiraz, katıldığı bir televizyon programında son anket sonucunu kamuoyu ile paylaştı. Yol TV Ana Haber' e konuşan Özkiraz, şu ifadeleri kullandı:

"CHP içerisinde oy vermemiş seçmenlerin tamamı ve seçime katılmayan adaylardan 50 bin kadar avantaj sağlayacak. Saadet Partisi seçime katılıyor. AKP'ye gidecek oylar Saadet'te kalacak, CHP'ye gidecek olan zaten gidecek, 50 bin oy kadar da oradan Ekrem İmamoğlu avantaj olacak. Bağımsız Türkiye Partisi aday çıkarmayacağını düşünüyorum. Oradan 20 bine yakın bir avantaj sağlayacak.

FAZLADAN OY ALACAĞI 120 BİN KADAR.

DSP aday çıkarsa bile aldığı 30 bin oyun 20 binden fazlasını alamayacak buradan avantaj sağlayacağını düşünüyorum Ekrem İmamoğlu. Tamamından fazladan alacağı oy 120 bin kadar diye düşüyorum. Asıl oy alacağı kesim yine Cumhur İttifakı'nın vicdanlı seçmenleri."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA