Faik Öztrak İstanbul'da Son Durumu Açıkladı

CHP Sözcüsü Faik Öztrak yaptığı son dakika açıklamasında son durumu aktardı. Öztrak 'ın açıklaması ve seçimde son durum haberimizde.

Faik Öztrak İstanbul'da Son Durumu Açıkladı

İstanbul 'da son durum açıklandı.

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, bir basın toplantısı düzenledi ve düzenlediği toplantıda seçim sonucunda son durumu aktardı.

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanlığı seçimine dair açıklamalarda bulunan Öztrak , Ekrem İmamoğlu 'nun 14 bin 532 oy farkla önde olduğunu ve artık mazbatasını alarak göreve başlaması gerektiğini söyledi.

Parti sözcüsü Öztrak, açıklamasındaş u ifadeleri kullandı: "Ekrem Bey artık mazbatasını alıp göreve başlamalıdır" 

Öztrak, bu sabah saatlerinde Büyükçekmece'de düzenlenen 'sahte seçmen' operasyonuna ilişkin olarak da şunları kaydetti:

"Dün bakıyorum müthiş bir algı operasyonu. Bugün oralarda polisler… Size bazı rakamları vermek istiyorum. 24 Haziran'da Büyükçekmece'de kayıtlı seçmen sayısı 172 bin 351. 31 Mart seçimlerinde kayıtlı seçmen 174 bin 773. Artan sayının 760'ı genç seçmen."

SABAH SAATLERİNCE İNCELEME BAŞLATILDI

Bugün sabah saatlerinde Büyükçekmece 'ye seçim öncesi 11 bin 186 kişinin ikamet kaydına dair inceleme başlatıldı. Başlatılan incelemede polisler adreslere giderek bu kişilerin b elirtilen adreslerde yaşayıp yaşamadığını kontrol ediyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, konu ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"11 bin 186 kişinin ikamet kaydının Büyükçekmece'ye getirildiğini tespit etmiş bulunmaktayız. Şimdi soruyorum. Bir kişinin başkalarından yardım almadan bütün bunları yapması mümkün mü? Bu işte bir şey demeyelim de ne diyelim, bu işin peşine düşmeyelim de ne yapalım, biz bunları ortaya çıkarmak için gece gündüz çalışmayalım da ne yapalım?"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA